Dobré salóny vo Zvolene, v Bystrici, v Prievidzi a v Žiari

Profilova fotka
Ahoj prosim vas poradte ktore salony odporucate v okoli Zvolen, Bystrica, Prievidza, Ziar? Kde aky pristup maju... Aky vyber maju a da sa tam fotit??? Dakujem vopred za info... :-)
Odpovedať
Ahoj ja ak ti mozem NEodporucit tak salon Ellen v ZV, neskutocny pristup ja som to nezazila este taky personal, pritom saty tam maju drahe a tie co som pozrala ja mi prisli uz velakrat nosene, hore-dole prerabane, avsak mozno mali len zlu naladu ten den :) Ale naozaj malokde sa tvaria ze ich obtazujes uz len tym ze si prisla do ich obchodu. Salon Carmen - nie som si ista tymto nazvom je to za centrumom take skryte, tam bola sice mila pani, ale vyber biedny šaty som velmi nepozerala lebo uz som mala - pozicala som od nej len 2 ks bolerka.
Odpovedať
@ivka86 Ahoj. Ja som bola v salóne Ellen vo Zvolene a ja som bola spokojná. Výber šiat majú podľa mňa dobrý a s personálom som žiadny problém nemala. Fotenie im tiež neprekážalo. Šaty ktoré som si vybrala ja boli uplne nové a nemali problém ani s tým že mi ich museli upravovať a prešívať.
Odpovedať
Profilova fotka
@adrianna1508 @titinka11 nooo bola som aj ja v tom salone Ellen... ako pristup nebol zly... ale mala som pocit trochu ze tie zeny nemali sajnu co sa hodi na mna a hadzali vsetky saty zaradom ako prisli... ja som si nakoniec vybrala saty v salone Nicole... Pristup bol uzasny... presne vedeli co sa na moju postavu hodi a aj fotit mi povolili... a neskutocne krasne bolerka a zavoje tam mali... :-)
Odpovedať
Ja som navstivila v Prievidzi svadobne salony Natalia a Milady. Obe maju velmi dobry pristup daju na teba cokolvek , venuju sa ti odzaciatku az do konca. Jedina nevyhoda v Natalii je ze sa nemoze fotit. Ale maju tam prekrasne saty. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Baby ak by ste potrebovali nejake spolocenske, alebo svadobne saty, tak znama rusila svad. salon a vsetky modely co tam mala viem pozicat za dobre ceny. Link na fotky viem dat na poziadanie. Su to talianske a anglicke saty, ziadna cina.BB a okolie
Odpovedať
Profilova fotka
@petulig ja mam svadbu len o rok ale rada by som si ten link na saty pozrela ak smiem :)
Odpovedať
a pre info co stoji pozicianie siat vo zv alebo inde v okoli?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?