Do ktorých salónov v Bratislave mám ísť skúšať šaty?

Profilova fotka
Poradte mi prosím, do ktorých salónov sa oplatí ísť pozrieť? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja odporucam salon el v petrzalke pekne saty a mila pani super pristup:)
Odpovedať
ja tiez odporucam salon El, maju krasne saty a velmi mile panie. Ale poradim- vyber si ho ako neskorsi na skusanie, ak chces ist do viacerych, lebo ak si pri prvom skusani vyberies saty, mas 10% zlavu (ja som si takto vybrala a islo dole si 40e). Potom mi kamoska vravela aj o Diamante. A nie velmi sa mi pacilo wedding avenue, bolo tam fakt malicko siat . Inak pozerala som aj Senec, nebola som tam, lebo som si vybrala v El, ale vraj tam maju krasne satky (aj podla stranky) a vola sa salon Angels :)
Odpovedať
salon Weda/eSaty na obchodnej, skvely pristup, krasne saty, super ceny :)
Odpovedať
Profilova fotka
tiez salon EL, skus aj Nicole :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporucam salon Nicole na Dostojevskeho rade. Absolutne skvele tety, velmi mile a super poradia. Kedze maju saty znacky Pronovias, ceny su vyssie.
Odpovedať
Profilova fotka
zalezi, co hladas :) ja som bola len v dvoch - Nicole a salon Diva - a tam som si aj saty vybrala
Odpovedať
tiez odporucam EL, Divu alebo ak sa ti pacia odlahcene a nie korzetove saty, tak Naive
Odpovedať
Ja tiez odporucam salon EL, mam odtial :) A tiez som bola v Nicole, v Diva a v salone Pasarela. Vsade bol pristup vyborny a vsade mali aj velmi pekne saty. Podla mna, hlavne treba pozriet na nete ake maju saty a podla toho ist do salonov.
Odpovedať
Nech hovori o Nicole kto chce, co chce, bola som tam s kamaratkou a pristup bol skvely a saty dokonale. Jednoznacne najkrajsie. Predtym sme boli aj vo Wedding Avenue a v Naive.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka21 Ja som bola postupne vo Wedding avenue, Naive, Pasarela a Diva a v poslednom som si vybrala... este som bola objednana v Nicole, ale to som zrusila, kedze som si nasla krasne saty v Dive... :) Drzim palce.
Odpovedať
pockaj si na svadobny veltrh v Inchebe, su tam vsetky pokope, mozes skusat, fotit, da sa vydupat aj nejaka zlava a maju vtedy rozne akcie....my sme si tam aj obrucky vybrali :) este o 40 eur lacnejsie ako ich najlacnejsia verzia na internete :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?