Svadobné oznámenia z fotiek. Kde dať vyrobiť?

Profilova fotka
ahojte, xceli by sme si dat vyrobit oznamenia z fotiek ( nieco take ako mam v albume) , nemozem najst ziadnu firmu ktora take oznamenia robi :-( porad te mi prosim... dakujem
Odpovedať
moncika15: ja chcem mat tiez oznamenia z fotiek a firmu som nasla ale cena cca 50sk za kus sa mi zda maximalne prehnana ... takze sa pokusime o samovyrobu
Odpovedať
monicka mozno ti niekto poradi v tejto teme resp. tam najdes odpoved http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
@moncika15 @stormie ahojte..my sme si dali urobit oznamko s nasou fotkou a robila nam to firma Two Brothers Company s.r.o. a celkom fajn ceny maju :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jelsulka mozes mi prosim napisat cenu vasho oznamenia do spravy ? :) my sme si dali urobit navrh oznamenia - dvojstranove s 2 nasimi fotkami a potrebovala by som vediet ci nam dali normalnu cenu alebo privysoku kedze nejak vobec nemam prehlad.
Odpovedať
Profilova fotka
@antamauru Juuuj to riesila mamca, lebo ona tam davala robit velke prospekty, nalepky na auto a do toho jej este vytlacili oznamka, cize si myslim, ze ta cena za oznamka bola fakt minimalna, kedze brala od nich velke mnozstvo svojho materialu. A aku vam dali cenu?
Odpovedať
Profilova fotka
@jelsulka no odhadujem ze nam dost vysoku 4 e za oznamko+obalku...je to roztvaratelny format cize vpodstate ma 4 strany z toho 2 by mali byt nase fotky , na tretej text a vzadu na stvrtej iba nase adresy.
Odpovedať
Profilova fotka
@antamauru no tak to sa mi zda az dost vela..a to si si davala navrhnut tam kde nam tlacili? Nas to isto vyslo len par centov bez obalok..
Odpovedať
mne oznamko navrhla kamoska a uz sme si ho dali len vytlacit v normlanom kopycentre a vyslo nas to 65 centov a obalky zdarma. a su velmi pekne tie oznamka .))
Odpovedať
Profilova fotka
@moncika15 nie je problé vyrobiť a vytlačiť oznamká aj s fotkami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobry den, my vam navrh vypracujeme presne podla vasich poziadaviek www.svadba-oznamenia.sk http://www.svadba-oznamenia.sk/Svadob...
Odpovedať
Profilova fotka
@jelsulka nie nie to bolo v inej firme...chcela som len vediet cenu u Vas pre porovnanie lebo som nemala vobec prehlad ale uz mi je jasne ze je to prehnane.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@antamauru No to urcite je prehnana cena..vsak skus napisat im...aj ked to je daleko ale mozte kludne komunikovat mailovou cestou..ja som tiez vsetko cez mail az ked bolo hotove tak som si sla osobne pre ne..Nechce sa mi verit, ze by ti dali cenu vyssiu ako 1e za oznamko..vsak si zober ze par centov stoji len obalka, cize to kolko by ta pytali za oznamko, vyse 3e? Ved to je masaker..a este neviem kolko ich potrebujes, ale odporucam najst niekoho ineho :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jelsulka dakujem :-) uz som rozposlala maily, zatial sa mi vracaju vyrazne nizsie sumy, nastastie :-) chceli sme cca 100 kusov takze by nas len oznamka+obalky stali 400 e co je horibilna cena na to ze to niekto 2 tyzdne po svadbe smari do koša...
Odpovedať
Profilova fotka
@antamauru No jasneee...to je blbost..len pokene pockaj na ostatnych co povedia a uvidis..pytala som sa mamci, tak my sme za 70ks aj s listockami pozvanok k svadobnemu stolu dali okolo 38e..tak kto vie o kolko by ti navysili, ked chces o jednu foto navyse :)
Odpovedať
Profilova fotka
@antamauru neviem o aké máte presne záujem, ale za 4€ by museli byť zo zlata, skúste napísať na cen. ponuku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?