Posvadobné oznámenia. Máte tipy?

Ahojte, myslim,ze tu uz bola podobna tema,ale neviem ju najst. Zajtra mame s drahym svadbu. Z povodnej velkej svadby sa to nakoniec (a my s drahym sa velmi tesime) obratilo na malu svadbu s 15 ludmi pri stole, len sposedenim po svadbe. Tak sme sa rozhodli a ja sa tesim, lebo teraz sa mi aj tych 15 ludi zda vela. :) Nerobili sme ani svadobne oznamenia, chceme si ich dat urobit dodatocne, na svadobnu fotku napisat nejaky text a tak to poslat. Viete poradit nejake tipy? Trebars aj originalne? Mna nic nenapada a ani neviem, ci tam dam uz nase spolocne priezvisko alebo aj svoje rodne, proste neviem. Napiste mi rposim navrhy alebo nejake linky. Dakujem.
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... ;-)
Odpovedať
apea, videla som nieco take, ze vyzeralo to ako svadobne oznamko, klasika, mena tam boli este po starom priezvisku, nie spolocne, napriklad: janka mrkvickova a janko zeleninka vam oznamuju, ze dna 3.juna 2006 prijali sviatost manzelstva v rim.-kat. kostole..... alebo mena + si vam dovoluju oznamit, ze dna 3.juna 2006 uzavreli manzelstvo v ... casto to takto byva, ci ty to takto nechces?
Odpovedať
rozmyslala som aj nad takym klasickym ... uzavreli manzelstvo ...,len ci nahodou niekto nema nieco originalne alebo nejaky napad. drzte mi zajtra palce,mam tremu. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
pozrite si moj album...mam tam docela zaujimave svadobne oznamenia....papa
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si dali toto: mená: s. ...& l-a ... motto: "keby som bol slzou v tvojom, aku ani by som neplakal, zo strachu, ze ta stratím" a na dalsie sme si dali následovné: "chod s týmkto ta má rád" /-jednoduché, ale výstizné/ text: po siedmych rokoch "manzelstva na skúsku" sme sa rozhodli, ze sa vezmeme. Nase Àno zaznie 25. ....2008 o 17:00h v rím.-kat. kostole, Dóme sv. Alzbety v kosiciach. Tento den chceme slávit s rodinou a priatelmi. Týmto vás pozývame k svadobnému stolu do hotela XY + adresa. O odpoved vás poprosíme do 30. ... 2008 na tel. c. 0907-..... pre niekoho to je privela, ale ja som si to vymyslela a chcela mat vsetko.
Odpovedať
Profilova fotka
to apea: tomu sa v nemecku hovorí "dankeskarte", kedze uz máte po svadbe, podakujte sa NIE oznámením, ale dakovnou kartou napr. na ktorú nalepís vasu najkrajsiu/originalnejsiu svadobnú fotografiu.?? a dnu do karty sa píse LEN strucne: Dakujeme Vám za milú gratuláciu a za svadobný dar, ktorý sme si od Vás priali. PS: podpis ale vlastnorucny, nie tlacený!! Slavomíra & Liviu- Alex
Odpovedať
Profilova fotka
aj motto si tam mözete dat- mrkni sa v internete, ja som tam nasla vela pekných!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
möj dakovny list si mözes poziet, mám ho ulozeny pod: slávka h. album I.
Odpovedať
Profilova fotka
davate si taketo tlacit aj ked ste mali normalne oznamka? trebars pre tych, ktorym to chcete oznamit post factum z nejakeho konkretneho dovodu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahoj, tu je moje oznamko (teda text): XY (za slobodna) a XY máme sa radi tak sme sa jednoducho vzali. od 29.11.2008 sme manželia XY s dvomi modrými srdiečkami, modrou tlačou , veľmi milé a výstižné oznamko..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Svadba bude na ostrove a chceme urobit oznamko az potom ked sa vratime aj s peknou fotkou a pod nou text ,ze bola svadba. Ma niekto nieco podobné.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky.. my sme sa brali tyzden po tom ako sme sa rozhodli ze sa vezmeme :) takze na oznamenia nebol cas a potom sme vybrali fotku a na nej stalo.. Cheme Vám všetkým oznámiť tajomstvo... Dna 27.3 sme uzavreli manzelstvo... mladomanzelia ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj, my takisto takuto svadbu chceme mat, tajnu, len po svadbe posleme "oznamenia" /nasu spolocnu svadobnu foto/ a niekde tam bude text ze moje meno - uz nove a jeho meno a ze sme sa stali manzelmi vtedy a vtedy... nic viac
Odpovedať
Profilova fotka
...Svadobne magnetky s fotkou datumom a podakovanim
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?