Papier z nitrianskych tlačiarní

Ahojte, náhodou tu asi nieste žiadna, čo by mala známeho v nitrianskych tlačiarňach? lebo kamarátka mi vravela, že jej kamarátka si od nich priniesla také odrezky, ktoré sa ale v pohode dali použiť napr. na svadobné oznámenia. že pre nich to už bol odpad, ale ona to zúžitkovala. no a ja plánujem oznámenia vo veľkosti obdĺžnikovej obálky, to by bol zlatý obdĺžnik a v ňom vlepený asi maslovožltý menší obdĺžnik a naň by sa tlačilo. ale ani len ten zlatý papier v peknej farbe neviem nájsť v nitre :-( prípadne nedá sa z tých tlačiarní ten papier kúpiť? mohlo by to byť asi lacnejšie, keďže by to boli asi velké kusy.
Odpovedať
Profilova fotka
@verra66 Ahoj, ja som kupovala v Canone zlaty vizitkovy papier, ktory sa bezne pouziva na taketo veci. :-)
Odpovedať
@jonkaamisiko a kde sidlia? pozriem aj tam. len nechcem taku zlatu ako byva pozlatko na cokolade alebo ako je farba sperkov, lebo take aj v skolaciku maju. skor taku dohneda trochu. proste ako sa klasicky dava na vyzdobu. a vies mi aj cenu nejaku povedat?
Odpovedať
Profilova fotka
@verra66 Pozri na nete, kde maju pobocky, ja som to kupovala v BA, ale tiez pozri vo FAX COPY, ti by mali byt aj u teba a maju aj lepsi vyber. Popytaj sa na vizitkovy papier, maju vselijake rozne farby.. Ja som konkretne kupovala White Gold, mam to aj v albume..Cena bola okolo 0,17€/ks A4
Odpovedať
@jonkaamisiko vďaka. ale asi v Nitre Canon nemáme. lebo som našla len miesta, kde sa predáva elektronika tejto značky, ale nie samostatnú predajňu. pozriem v tom Fax Copy, to tu je.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak drzim palce a daj vediet ako si dopadla :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?