Nejasnosti ohľadom svadobných oznámení a pozvánok

Ahojte, mam niekolko nejasnosti ohladom svadobnych oznameni a pozvanok a potrebujem poradit : 1.pozvanka a oznamko - ak v kednej domacnosti zije moja starenka a moji rodicia davam rodicom zvladt pozvanku a ozn. a starenke zvlast?alebo kedze su jedna domacnost tak dostanu vsetci traja jedno? To iste v pripade mojho bratranca ktoey je single bezdetny ale zije s rodicmi (ma uz 32r.) tiez ma dostat svoje alebo dostanu jedno vsetci traja?jeho sestra dostane zvlast lebo ma rodinu a byva inde. 2. Komu vsade mam dat oznamenie?neviem to vypocitat..komu ste davali vy? Nechcem to prehnat ani aby ich bolo malo.
Odpovedať
1.- rodicom zvlast starenke zvlast..to iste aj v prípade bratranca ..ale nemusis to tak spraviť podla mna je to jedno pokiaľ je single by som to nejak extra neriešila 2.ja som davala rodicom surdencom starým rodicom, parom ( ujom a tetam ktorych som chcela pozvať) , dvom kamaratkam s priateľmi a dosť..tym islo svadobne oznamenie s pozvánkou bez pozvanky som davala znamym ktorí na hostinu nejdu ;)
Odpovedať
Ja si myslim, ze staci napisat na obalku maminka, ocinko a starka...a hotovo :-) Ale ak to starkej spravi velku radost, daj zvlast aj pre nu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vsak to som chcela akurat napisat @domcika11, ze zvlast stari rodicia by mali dostat pozvanku samostane. Pre nich to zvacsa velmi vela znamena a tak by som na tom asi nesetrila a dala im ju zvast aj ked byvate v jednej domacnosti. Ano bez pozvanky sa dava oznamenie tym, ktori na svadbu nepojdu. Teda na hostinu. Len si daj pozor, aby sa ti to nepoplietlo.
Odpovedať
@babydesire osobne by som dala vsetkych a hlavne tvojej starenke. Vies stary ludia si potrpia na tom aby dostali zvlast pozvanie. Viem aka je moja starka a preto ti radim dat kazdemu zvlast. Uz tych par centov naviac ta nezabije
Odpovedať
Dakujem kocky za rady... tak dali sme urobit par kusov navyse ktore by aj tak vysli pretoze nedaju na jeden papier jednu pozvanku ked sa ich tam vojde 6. :-) ...a rozdame..aj starenke zvlast dame...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?