Koľko kusov oznámení dať vyrobiť?

Profilova fotka
Babizne, neviem odhadnut kolko ks oznameni mame dat urobit. Ja viem ze je to individualne, ale nemam ponatie ci 100-200. Pozyvame 70 ludi. diky
Odpovedať
Profilova fotka
To by nemal byt problem spocitat - hostia + niekolko ludi, ktori sice na svadbu nepridu, ale oznamenie im chces poslat. Skus si spisat zoznam a dat dam aj daku rezervu, plus minus 10 kusov alebo tak. Alebo daj hned 200 a pripadne ti dake zostanu, ale ti aspon nebudu chybat.
Odpovedať
Profilova fotka
snehulienka - zavisi aj od toho kolko stoja vase oznamka - my sme mali asi 30 hosti + 20 po 22.00 - oznameni sme mali asi 70 - lebo moja svokra chcela asi 40 - cize okrem tych co dala pozvanym - tak posielala asi 30 ludom ktorych pozna - takze zavisi od toho kolko ludi pozna tvoja mama a tvoja svokra - a ze komu vsetkemu to chcu posielat. my sme to riesili tak ze kedze jedno oznamko stalo asi 40sk - co je dost - ked si das ze 70ks - tak to mas hned 2800 - pri 100ks to mas 4000 tak sme potom urobili este aj svoje vlastne - uplne jednoduche a tie sme davali ludom ktori neboli pozvani na oslavu a neboli to ani nejaki najblizsi kamarati alebo rodina. (tie homemade oznamka nas vysli asi na 2sk/ks)
Odpovedať
my sme si tiež dali robiť len 50 ks, pre pozvaných + zopár známych a najbližších priateľov, a ostatným pošleme mailom...
Odpovedať
Profilova fotka
Snehulienka - s priatelom sme si napisali zoznam, rodicia mi este par ludi poradili, spocitali sme to + nejaka rezerva a dosli sme k cislu 150. Na svadbe bude zhruba 80 ludi. Spravit si zoznam, je podla mna dobry napad, nezabudnes na ludi ... ked Ta niekto napadne, pripises.
Odpovedať
Profilova fotka
diky za radu baby, uz som to zacala spisovat. co sa tyka ceny, tak budu pre nas zadarmo, kedze mame dobrych ludi okolo seba, co nam pomohli. majcik, mame to v rovnaky den...
Odpovedať
Profilova fotka
Snehulienka - ano, vsimla som si. My by sme mali mat oznamka hotove uz tento tyzden, navrh sme spravili doma s bratom, platime iba za tlac v tlaciarni, vyjde nas to pomerne lacno.
Odpovedať
Profilova fotka
snehulienka ak to mas zadarmo tak nerozmyslaj a hod si tam dakych 200 oznamiek - alebo si urob daky + - zoznam nechaj rezervu aspon 20 - lebo musis pocitat ze nieco si nechas na pamiatku - ze nieco si das do albumu a tak. ale ak to mas zadarmo tak pri 70 ludoch a vsetkych moznych znamych kludne hod dakych 150-200. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?