Je lepšie vyrobiť si oznámenia, alebo dať všetko spraviť firme?

Vie mi niekto poradiť či je lepšie svadobné oznámenia navrhnúť, vytvoriť v počítači a dať len vytlačiť na pekný papier? Alebo je to jedno a lepšie je si vybrať konkrétne oznámenie a celé to nechať na firmu? Ďakujem
Odpovedať
To závisí iba na tebe. Ja som chcela niečo trošku iné, tak som najprv hľadala na nete predlohy na DIY oznamká. Ale dnes už aj viaceré firmy ponúkajú zaujímavé - napríklad Oznám to! má krásne vzory.
Odpovedať
my sme vsadili na profesionalov a reklamnu agenturu, ktoru uz dlhe roky poznam. ideu a nacrt sme si ale navrhli vopred sami, oni tomu len vdychli profesionalnu dusu, tak aby to nevyzeralo ako ze to rucky deti v skole robili :) ale musim uznat, ze som tu videla aj vlastnorucne vyrabane oznamka nevestami a zenichmi a niektore boli prekrasne. takze je to na vas, ako si trufate :)
Odpovedať
Ja som si robila sama v pocitaci a chcela som ich vytlacit,ale ked som videla kvalitu papiera tak som sa rozhodla pre nieco ine a urcite od profesionalov
Odpovedať
My budeme mat take minimalisticke, robene doma (akurat tlacit sa budu inde, lebo taky hruby papier by bezna tlacka nezobrala). Aj tak si to ludia iba pozru, precitaju a niekam zalozia.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si robim sama, to co som vymyslela by mi nikto nespravil...ja sama sa s tym babrem uz asi mesiac, ale ked som si vymyslela tak mam :D zalezi od toho ake oznamenia chces...ak chces len jednoduche tlacene oznamenie tak urcite chod do nejakej firmy, predsa len maju lepsie tlaciarne a obrazky a fotky vyzeraju ovela ovela lepsie ako doma tlacene...ak si vsak vymyslis nieco specialne, co ziadna firma nespravi, tak si ich urob sama, ludia urcite ocenia tvoju snahu...na tvojom mieste si skusim spravit jeden-dva prototypy doma a ak sa ti nebudu pacit tak to nechas na profesionalov :)
Odpovedať
Profilova fotka
@evinnah ja si robím oznámenia sama,navrhla som si text a aj dizajn a už si to dám len vytlačiť...papier som kupovala vizitkový a obálky perleťové....je na tebe či sa chceš realizovať sama,alebo to necháš na firmu :-)
Odpovedať
@danalovicova a kde predávajú tie obáločky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jarkac23 ja som aj papier aj obálky kúpila u nás v BB vo Fax copy..... :-)
Odpovedať
@danalovicova aha tak to mam trocha od ruky :-D, ale sestru tam možno pošlem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jarkac23 to budú máť aj v iných mestách v tom obchode,oni majú tovar podobný :-)
Odpovedať
Aj doma sa dajú vyrobiť pekné oznámenia. Len problém môže nastať pri tlači, ako to tu bolo už spominané. Nie všetky tlačiarne zoberú hrubý papier alebo štruktúrovaný. Teda môžu ho zobrať ale farba sa na papieri nemusí dobre zapiecť(teda ak hovoríme o laserovej tlači, čo je pre takéto veci najbežnejšia). Preto je lepšie si ich dať aspoň vytlačiť, firme, ktorá sa tým zaoberá, predsa majú nato stroje a radi Ti určite poradia. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som robila sama... potom som to chvilu aj lutovala.. ale ked som to davala ludom, bolo to strasne mile.. vsetci boli prekvapeni. a aj ked som tam videla kooooopu chyb (ktore vraj oni nevideli ha-ha) a papier, ci tlac boli obycajne, ludia ocenili, ze kazde jedno mi preslo rukami a bolo robene fakt s myslienkou na nich.. a s laskou :-) dokonca som do nich pouzila papier, ktory bol na vyhodenie - a to zase spravilo radost mne...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ďakujem za rady, pomohli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite to nechaj na firmu, budu posobit pekne profesionalne :-) napríklad firma Oznám to robí nááádhernééé oznámenia! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, z mojej skúsenosti keďže sama robím grafické návrhy vo firme viac sa oplatí si spraviť vlastné oznámenie. Robím v jednej firme a za grafickú prácu si pýtame 0.40 centov za minutu. A určite si to ešte chceš dať vytlačiť, takže to sú ďaľšie peniažky. Ale ak by si chcela poradiť ohľadom svadobných oznámení kludne mi môžeš napísať. Rada poradím. Sestre som robila tiež svadobné oznámenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@adkamarculicova fuuha, tolko? no veruze neviem, ci si to s tym nasim oznamkom nerozmyslim... len to, ze sa bojim, ked to budem robit sama, ako tu uz baby spominali, nebude to take kvalitne... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si s manželom oznámenia robili sami a boli sme veľmi spokojní. Všetkým sa páčilo, bolo to iné, netradičné a tým, že to bolo "ručná práca" sa to viac cenilo :) papiere sme kupovali v Da Vinci(Pantha Rei), vzor písmen sme si vybrali v pc, vytlačili, vystrihli, lepili a napokon zdobili. Hlavne to bola veľká sranda a mali sme ďalšiu spoločnú vec, ktorú sme robili len my dvaja pre našich milých :)
Odpovedať
u nas vam ich navrhneme, vytlacime, zabalime a aj posleme 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danalovicova ahoj a davala si si niekde tlačiť oznamenia, alebo si si ich tlačila doma? ja mam tiez vizitkovy papier a nechce mi ho zobrat tlačiareň.
Odpovedať
Profilova fotka
@majuska4286 mne to tlačila firma ja som si to len všetko navrhla :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?