Čo píšete na svadobné oznámenia?

Ahojte dievcata, chcem sa s vami poradit......udavate na svadobnych oznamkach miesto. kde sa bude konat sobas a aj zabavu? Ako to davate na to oznamko? My budeme mat svadbu na meststkom urade a potom zabavu na uplne inom mieste.... :-) Co vsetko udavate na nich? Cele mena s priezviskom alebo len krstne mena? Dakujem za akukolvek radu x-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dávali celé mená..a čo sa týka svadby, tak sme udávali len miesto obradu, dátum, čas..miesto hostiny sme tam nepísali, to som ešte nikde nevidela...
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s @katka2505, my sme uvadzali cele mena a v texte potom datum, cas a miesto obradu. Miesto hostiny sa na oznamenia neuvadza, to uz poviete kazdemu pri pozyvani. No a este nechybali adresy a nejake to motto. :-)
Odpovedať
ahoj, my sme miesto hostiny pisali na karticku "pozyvame vas k svadobnemu stolu". Inak podobne ako uz bolo napisane, meno a priezvisko, v texte datum, cas a miesto obradu. Dole nase adresy trvaleho bydliska.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme napríklad nedávali ani adresy na oznámenie..bývame už 4 a pól roka spolu a všetci vedia kde, takže nám to prišlo zbytočné
Odpovedať
Profilova fotka
@sabrusik23 my mame obrad aj hostinu na jedno mieste takze sme ho tam dali a bolo vybevene. Na obalky na zadnu cast sme dali nase cele mena a adresu spolocnu. Potom treba este nejaku basnicku,ale pre ludi je aj taj najdolezitejsi cas a miesto konania kam maju prist :-)
Odpovedať
Problem je v tom, ze ja zijem v zahranici, a aby som nezabudla na nikoho tak som to chcela uviest..... Je pravda, ze na slovenskych oznamkach som to nevidela, ale v zahranici to funguje.....Obavam sa aj toho, ci to nebude hosti mylit.... no dilema :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Na oznameni aj pozvanke je na Vas co uvediete. Oznamenia mozu obsahovat vsetko uz spomenute, ak to vizual oznamenia dovoli. Na oznameni sa uvadzaju vacsinou / ak chcete aby vyniklo napr. kaligraficke pismo / LEN MENA snubencov v hlavnej casti, ak posielate oznamenia ludom, kde nepoznaju napr. koho si beriete, alebo kto si berie Vas, v spodnej casti oznamenia mozu byt uvedene aj mena s priezviskami, pripadne Vasa spolocna adrese / ta nie je prezitkom, je pre tych, ktory Vam osobne zablahozelat na obrad nepridu a radi by Vam poslali prianie postou alebo aj casto "prepierane" tituly sa mozu uviest prave pri mene s priezviskom decentne v spodnej casti oznamenia. Ak nebudete mat oznamenie, kde bude sucastou aj pozvanie na svadobnu hostinu a budete mat samostatne karticky, kde byva vacsinou bezne vyuzivany text /Srdecne Vas pozyvame ... a mnohe ine basnicky/ tam mozete uviest aj miesto konania svadobnej hostiny, kazdeho z pozvanych potesi, ked vie, kde sa bude konat svadobna hostina pokial nie je vsetko na jednom mieste a uz uvedene na oznameni / tiez mozete dat aj datum na spatnu vazbu a potvrdenie ucasti ci uz mail, alebo svadobnu webstranku/. Moznosti je vela. Staci poziadat grafika o to co chcete na oznameni/pozvanke mat a verim, ze Vam vyjde v ustrety :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?