Čo hovoríte na citáty v oznámení?

Nevestičky, čo hovoríte na citáty v svadobnom oznámení? Zdá sa vám to zbytočné alebo ste si dávali?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja hovorim, ze je to na vas.ked sa vam to paci, tak kludne.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@laura205 my sme veriaci a preto si dáme citát: My milujeme, pretoze On prvy miloval nas. :) Ale kludne ak sa ti pacia citaty tak si dajte urcite :)
Odpovedať
Profilova fotka
nam sa zdali zbytocne, ani sa nam to nepacilo, tak sme si nedali. Ale pokial sa to vam paci a chcete citat, dajte si ho :) kazdy ma iny vkus
Odpovedať
Profilova fotka
@laura205 pokial je pekny citat tak si myslim ze moze byt, ale samozrejme to zalezi hlavne od teba, ako sa to tebe paci;-)
Odpovedať
Mne to nepríde byť zbytočné. Keby dáš niaky kratunký citátik to by nevadilo. Bolo by to pekné si myslím. To je na tebe ako ty uznáš za vhodné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@laura205 my sme mali citát. Keby tam nedám citát tak by mi to prišlo také prázdne. Jasné že iba kratučky sme dali, ale hodil sa nám tam
Odpovedať
@magdalena_d ďakujem za reakciu. s kratučkým chápem, ale mne sa veľmi páči toto: Keď muža a ženu spája pravá láska, každý z nich berie na seba osud druhého ako vlastný, aj za cenu námah a utrpení, aby ten druhý mal život a mal ho v hojnosti.
Odpovedať
Dievčatá, mne sa veľmi páči tento, ale vôbec neviem, kde by sa tam zmestil :D zdá sa vám to príliš dlhé na oznámenie niekde dole napríklad? Keď muža a ženu spája pravá láska, každý z nich berie na seba osud druhého ako vlastný, aj za cenu námah a utrpení, aby ten druhý mal život a mal ho v hojnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@laura205 tento je veľmi pekný, to musím súhlasíť:-) A do rohu keby si potom dala oznámenie alebo pod to? Veď podľa mňa by sa ti to tam mohlo zmestiť, alebo tento citát daj menším písmom
Odpovedať
Profilova fotka
@laura205 citat je sice dlhy ale velmi pekny.. nemas uz nahodou oznamenia, kde sa ti to zmestilo? Mozno by som sa nechala inspirovat ;-) ;-)
Odpovedať
My mame jednoduche oznamenie a citat z maleho princa, kratke ale krasne: Budes pre mna jediny na svete Ja budem pre teba jedina na svete Meno A Meno Kedy Kde
Odpovedať
Profilova fotka
My mame...Hladali sme stastie,nasli sme seba... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
mne sa to veľmi páči, škoda, že to tak vymizlo... veľmi by som chcela z nejakej dobrej knihy... (v zálohe mám Peter a Lucia, ak ma dovtedy nič iné neosloví) @fokuska nádherný :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nasli sme si na druhej strane oznamka miesto na taky dlhsi citat, prvy list korintanom, hymnus lasky, nie cely. Je to pre nas take symbolicke. Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá, nezávidí, nevypína sa, nevystatuje sa, nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nemyslí na zlé, neteší sa z neprávosti, ale raduje sa z pravdy. Všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží. Láska nikdy nezanikne.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali citát od Goetheho Milovať a milovaným byť je to najväčšie šťastie na svete Vybrala som asi 10 citatov a s drahým sme na to išli vylucovacou metódou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fokuska ten je super! Som velky fanusik Maleho princa :) :) a na svadobne oznamko toto uplne sadne, take jednoduche a krasne uderne... Wau :)
Odpovedať
my máme vlastný Aj v pustatine sveta ti budem skrysou...inak zalezi co sa vam zapaci...
Odpovedať
@aileen_mt aj ja ked som to videla tak som si povedala ze presne to vystihuje ten manzelsky slub a okrem toho je to jednoduche a kratke ako sme chceli. Naviac kto pozna kontext a ako liska hovori ze je ako statisice inych ale po vytvoreni puta sa budu potrebovat a budu pre seba jedini :))
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som nechcela obyčajný citát, tak som to poňala trošku inak. :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali 2 :-) Beriem si lásku z lásky, len Teba milujem, nevezmem nikdy späť, čo Ti dnes sľubujem & Dve srdcia v jedno sa spoja, navždy budem Tvoj a Ty moja :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?