Svadobné obrúčky z Gold Point? Máte skúsenosti?

Ahojte! Rada by som sa spytala, ake mate skusenosti s obruckami zo zlatnictva GoldPoint v Auparku. Vcera sme si tam objednali obrucky z bieleho zlata, ale ked som si tu na fore teraz precitala rozne skusenosti s osuchanymi obruckami po kratkom case, normalne sa desim. Mate niektora odtial obrucky? Vsetko v pohode? Su stale pekne?
Odpovedať
nikto nic? :-(
Odpovedať
:-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky Evulienka. Ja sice nemam s tymto zlatnictvom skusenosti, ale v zlatnictvach, v kt. sme s moji drahym boli zhanat obrucky nas hned informovali, ze ak chceme mat matne obrucky, ze to nie je stale a treba si to dat obnovovat. Ta obnova stoji okolo 100,-Sk. :-)
Odpovedať
Tak to snad nebude az take dramaticke :)
Odpovedať
Profilova fotka
Evi, ja mam odtial zasnubny, je v poho, tiez biele zlato. Ale ja vlastne vsetky prstene mam z bieleho, je pravda, ze sa mi jeden casom trosku osuchal, ale zbehla som tam, kde som ho kupila (asi po 5 rokoch), len som sa opytala, ze ci by sa...ani som nedopovedala, typek, ze ano, tento prsten je od nas, pozeram, ze no ano, ale bolo to davno, on ze si vlastnu robotu poznaju, automaticky mi ho zobrala a asi o dva dni bolo hotovy, biely opat. Mozno ked ti to budu robit inde, je to platene, ale ta suma je v pohode. Ja som sa na to pytala aj zlatnikov co poznam, zevraj biele zlato ako take neexistuje, ze je to bledozlte a pobielovane, takze vzdy je sanca, ze sa vysucha... :-) hlavu hore, neni to ziadna drama
Odpovedať
evulienka, ja mám odtiaľ zásnubný tiež......chcela som is ho dať vyčistiť, nech sa zase pekne leskne... :-) tiež mi ho v pohode vzali, do 2 dní som ho mala späť ako nový.....
Odpovedať
Ahojte kočky, chcem vam len poradit - tie ktore planujete prstene z bieleho zlata - URCITE NERISKUJTE ZLATNICTVO AMOR na Obchodnej v BA. Maju nekvalitne biele zlato (zmesi), a aj moj zásnubný žltne ;-( ... Nevedela som si s tym rady a pytala som sa na to vselikde... Nedá sa to totiž VYREKLAMOVAT !!!! Jedna zlatá predavacka v avione v zlatnictve mi poradila, nech kupujeme biele zlato len v zlatníctvach, ktorú GARANTUJU, ze zlato nezmení farbu a pod. (tieto zlatníctva predávajú čisté zlato a nie miešané). Takze sa pri pokukovaní obrúčok radsej vopred informujte, nech neoplakávate prstienky ako ja... :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
baby, biele zlato je normalne biele, s nadychom do zlta, aby bolo biele, tak sa porodiuje, tato vrstva sa casom osucha a teda prsten zacne "zltnut" (biele zlato sa vracia k svojej prirodzenej farbe). Tato rodiova vrstva sa da ale v pohode obnovit. :-)
Odpovedať
baby, pojem ciste zlato je trosku mylny. zlato ako take je makke, preto sa davaju don primesi, aby ho spevnili. na obrucky sa pouziva 14k zlato-cize menej rydzejsie, lebo obrucky su na ruke stale a dlho (podla moznosti cely zivot), a preto hrozi opotrebovanie. je to menej rydze zlato ako napr 18k, ktore sa zvycajne pouziva na zasnubne prstene s diamantami.
Odpovedať
leelo, jj, to je samozrejme ;-)
Odpovedať
takze ziadne zlatnictvo na svete nepredava CISTE zlato, ale misane. cize teta v avione bola trosku mimo
Odpovedať
my mame obrucky z bieleho zlata a tiez sa mi zdaju jak s nadychom do zlta.. tak neviem.. :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Dobrý den ak budete mat niake problémy alebo otázky kľudne mi napíšte sem . Som zamestnanc zo zlatnictva GoldPoint a rad vám poradim. Mame aj nášho zlatnika ked budete chcieť niake opravy alebo bližšie informácie .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@evulienka ahoj,ja mam uz 8 prstenov z toho zlatnictva,mam tam kamosa aj kamosky.Od nich si stale kupujem a prstene uz mam 3 roky a na nich NIE JE ANI SKRABANEC,a to robim stale s krabicami v robote a vsetko mozme,su take ako nove a obrucky ideme kupovat iba tam.Fakt ti mozem zarucit,ze si dobre vyberies,ked tam pojdes.Stoji to za to,dala by som aj ruku do ohna za nich :-) su skvelí,
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata, ja mam snubny prsten z ItalGoldu z Auparku a tiez som ho mala zlty po kratkej dobe a bola som nahnevana a nestastna a tiez mi bolo povedane to, co pise witchka, ze biele zlato neexistuje, ze je iba nastriekane, takze sa vzdy osucha. . .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ja s týchto zlatnictiev nemam nic mne sa páčia šperky od swarovského sú krásne strieborné ale zo striebra niesu sú rodiovane a preto netmavnu sú dlho krastne a vyzerajú ako diamanty.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?