Poraďte zlatníctvo v Prešove

Ktoré zlatníctva v Prešove sú celkom OK, že aj kvalitou aj cenovo? A samozrejme aj celkom pekné obrúčky.
Odpovedať
Profilova fotka
aj mna to zaujma....
Odpovedať
Profilova fotka
v Tescu zlatnictvo Aurum.....pani je tam velmi prijemna a ochotna a maju podla mna aj velmi pekny vyber :) a daju vam aj 12% zlavu na nakup. My budeme mat odtial....
Odpovedať
@162013 no pozeram stranku a maju tam peknee...a ake tam maju cca ceny?
Odpovedať
Profilova fotka
Zlatnictvo Onyx, je tam dobry vyber a cenovo sa to pohybuje od 400 Eur vyšie, podľa toho, či chceš kamienky, či chceš kombinovane prstene atd. Tam mi dali www stranku, z ktorej oni nakupuju www.lauragold.sk, ja som si pozrela ako vyzeraju v skustočnosti tie prstene, zistila som si čisla a objednala cez tu stranku. Na tej stranke su lacnejšie lebo je to priamo od vyrobcu, niesu tam ceny, ked chces vedieť cenu tak musis pisať mail z konkretnym cislom prstena a napisu ti cenu.
Odpovedať
no pozeram ze v OC AQUA je tiez nejake zlatnictvo...a su tam peknee
Odpovedať
Profilova fotka
jj to vrelo doporucam lauragold, my tiez budeme brat od nich a tiez ked sme si pisali priamo z majitelom, tak bol az zhrozeny, ze v zlatnitcvach su aj 2x vyssie ceny ako ma on...takze ideme rozhodne priamo odvyrobcu a bude. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Topas, na trojici v byvalom kine klub ..vyrobi ti podla obrazka ake len xces..cenovo uplne super.
Odpovedať
@162013 ahoj stranku na Tescove zlatnictvo nevies? dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@apleton klenotyaurum.sk tety su naoxaj zlate...ale ceny su ovela vyssie ako pri vyrobcovi.. My sme si vybrali obrucky z lauragold.sk a od vyrobcu model co sme si vybrali stoji 549e a v aurum mi dnes vypocitali cenu za ten isty model 879.... Som skoro spadla na zadok :-) cize budeme brat priamo z lauragol.sk :-) :-)
Odpovedať
my mame tiez lauragold...kupovali sme z eshopu zlatnictvopanaks.sk a sadli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@apleton my sme tiez priamo od dodavatela zistili, ze lauragold.sk je lacnejsi cez net. Tak si v dakom zlatnictve, pripadne na svadobnom veltrhu pozrieme ich obrucky a objedname cez net.
Odpovedať
Profilova fotka
super aj mne ste pomohli :-))))
Odpovedať
Článok sa načítava...
mne sa zda Zlatokov kvalitou naj
Odpovedať
tiez premyslame nad Zlatokovom, alebo onyxom. Uvidime stale sa rozhodujeme, je to naozaj tazke co poviete? @162013
Odpovedať
@162013 a pozerali ste uz obrucky alebo este nie? chcem len vediet ci ked pojdem do predajne daju mi vyskusat a nakoniec kupime cez net?dakujem za info
Odpovedať
Profilova fotka
@apleton uz sme pozerali...mame aj vyhliadnute zopar druhov....len my pojdeme teraz na veltrh v BA a tak si najdeme v ich celkovej ponuke....ale podla mna bude uplne v pohode, ked prides do zlatnictva pozriet obrucky, a ked si vyberies tak ich objednas z netu....sak nie si povinna za ne platit raz tolko.
Odpovedať
najlepšie obručky sme našli v zlatnictve Topas na Trojici (dom kultury).pochodili sme cele mesto a tam nam poradili najlepšie.super je ze ich tam aj vyrabaju takže vam ich fakt spravia podla vašich pedstav.sme spokojny aj s cenou,sTopasu maju obručky aj niektore kamaratky a su taktiež velmi spokojne.vrelo odporučam... :-) :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
a rubin??????
Odpovedať
@katula04 v topase sme mali povodne..ale sme to zrusili...pokazila sa im freza..nedali sa potom tie nase spravit...nutili nas do ineho vzoru..potom ze ich poslu do blavy...a nas5..a skoro po 4-roch mesiacoch cakania sme to vzdali..zrusili...a dali sme urobit inde
Odpovedať
my sme si objednali v zlatníctve MM na Hlavnej, blízko pri Kenvele. Majú tam veľký výber a všetky prstene sú krásne, ani sme nevedeli, ktoré si vybrať.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@suzet a už ich máte? my sme tam boli tiež a netrpezlivo čakám...
Odpovedať
Profilova fotka
jasné, to 2013 som si nevšimla :)
Odpovedať
@helen26 nevadi :) myslim, ze sme cakali trosku dlhsie ale oplatilo sa. Aj po roku su krasne :)
Odpovedať
Jednoznačne ZLATOKOV na Hlavnej ulici....je na trhu najdlhšie... keby nerobili kvalitne, tak by tu už neboli...pokiaľ ide o výber majú ho široký ale majú aj zákazkovú výrobu...ja mám od nich obrúčky z bieleho zlata, priniesla som na výmenu staré šperky, takže cena bola len minimálna :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Kocky, posuvam darcekovu poukazku do zlatnictva ZLATOKOV v hodnote 50 EUR, platnu do 28.2.2017. Da sa pouzit na cely sortiment, teda aj na svadobne obrucky. Na cene sa urcite dohodneme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?