Máte kamienky v obrúčke?

Ahojte, veľmi sa mi páčia kamienky v obrúčke... máte niektorá skúsenosť? je pravda, že kamienky časom začnú vypadávať? prosím poraďte... nechcem byť sklamaná.... ďakujem :-)
Odpovedať
Ano, uz skoro 7 rokov, mam v nej 32 alebo 34 briliantov (neviem presne) a nevypadol ziaden. Treba si obrucky dat spravit u skuseneho sperkara, alebo kupit v renomovanom klenotnictve. Hlavne ak ide o brilianty, bol by pruser keby povypadavali. Totiz, mam nausnice, v ktorych su zirkony, a veru, na kazdej mi jeden vypadol. Takze urcite zavisi od kvality uchytenia.
Odpovedať
@ petronelllka ja si davam, sice len tri, ale tak sa mi to velmi pacilo. ale chcela som, aby sme mali na ne dozivotnu zaruku, co mame a kazde dva roky obnovu obrucok zadarmo (vypadane kamienky, lesk, zmena velkosti a tak).
Odpovedať
Profilova fotka
petronelllka, ak sa ti kamienky pacia, investuj do kvalitneho prevedenia, urcite ti nevypadnu a ak aj, kvoli tomu je tam zaruka. Ja si sice kamienky do obrucky nedavam, kedze sa mi paci skor ta jednoduchost a symbolika, ale so snubakom na ruke drhnem bezne podlahu a briliantik drzi a drzi:-)
Odpovedať
Profilova fotka
mám 3 a dozivotnu zaruku :) ak nieco, vymenia...
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží od toho či máš kamienky lepené alebo osádzané. Keď sú lepené je tam vyšší predpoklad že lepidlo povolí, ak ich nosíš denne a robiš s nimi napr. domáce práce. Ja mám jeden prsteň zo striebra kde mám kamene osádzané a ten mám už 7 rokov a je stále ok. Druhý prsteň čo som dostala, tam bolo množstvo maličkých zirkóov ale iba lepených. Asi po dvoch mesiacoch začali vypadávať a nič iné som nerobila len chodila do zlatníctva a dávala lepiť. Treba vyberať osádzané kamienky, to je moja rada:)
Odpovedať
nám ešte dali jednu radu: ak sú kamienky tak do tretiny obrúčky, ešte sa vraj dá zväčšiť. :-)
Odpovedať
Ako písala @evinka666 , záleží na tom či sú kamienky lepené alebo ručne osádzané. Tiež mám v obrúčke kamienky a upozornil ma klenotník, že sú ručne osádzané, tak by nemali vypadnúť. Ale ak by predsa, je to jednoduchšie opraviť ako tie lepené.
Odpovedať
hlavne ak si vyberies brilianty, trvaj na dozivotnej zaruke...ja mam takto zaruku na snubak, keby mi vypadol briliant, nahradia ho novym...na obrucke mam tiez briliant, jeden a taky malilinkaty, ale neviem, ci je lepeny, zatial drzi
Odpovedať
AHOJ JA MAM NA OBRUCKE KAMIENOK JE OSADZANY A ROBIM V TOM VSETKO ...VOBEC SI JU NEDAVM DOLE A ESTE K TOMU SOM KADERNICKA,A DRZI NOSIM JU UZ 9TY ROK VKUSE A JE STALE KRASNE A KAMIENOK DRZI BEZ AKEJ KOLVEK OPRAVY
Odpovedať
Ahoj, ja mám tiež 24 kamienkov a nič, absolútne v pohode a nosím ju nonstop aj keď ešte len 2 mesiace :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?