Kúpa úzkej obrúčky - aké máte skúsenosti?

Ahojte baby :-) Už vyše mesiaca obzeráme obrúčky a keďže svadbu budeme mať už v júli, je načase, aby sme si nejakú aj vybrali. Naposledy sa mi zapáčila 3 mm obrúčka, ale podľa môjho snúbenca je príliš tenučká a 3 mm je veľmi úzke, vraj. Chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti s tenkými a úzkymi obrúčkami, či sa vám nezničili prirýchlo a pod.. Viete mi prípadne dať nejaké rady, čo sa vám ujalo a čo nie? Ďakujem za odpovede a prajem vám všetkým pekný slnečný deň. :-)
Odpovedať
prosim ta kde si pozerala obrucky ? ja obzeram kade tade svadba je sice az o rok ale obrucky by som chcela mat tiez tensie ja moc prstene na prstoch nemusim tak chcem nieco co bude najmenej citit :) tak budem rada ak poradite aj mne ci su vhodne tenke obrucky a ci sa neznicia :)
Odpovedať
myslim ze je to vec vkusu.. mne osobne sa strasne nepacia tie typicke hrube obrucky hlavne pre zeny.. ak mas aj zasnubny mozes mat tenucku a nosit ich spolu a kazdy bude vidiet ze si vydata
Odpovedať
@siska_okata Ahoj :-) Ja som ich pozerala v KE na Hlavnej ulici, ale v KE majú všeobecne dobrý výber. Tiež sa mi páčia jemnejšie, ale ktovie ako vydržia. Nechcela by som meniť obrúčky každých 5 - 6 mesiacov ako moja kamarátka, ale zase oni ich menia kvôli tomu, že sa im už nepáčia.
Odpovedať
súhlasím s andrejkou, je to vec vkusu a mne sa tiež viac tenšie páčia (také 4mm) - to je tak akurát; hrubé obrúčky na ženách vyzerajú divne; žena má jemné ruky takže aj obrúčka by mala byť jemnejšia; ale závisí to od vkusu, na štíhlych prstoch hrubé obrúčky (pre mňa) nevyzerajú pekne
Odpovedať
Ja nosím dlhodobo tenké prstienky a nemám žiadny problém. Snubák mám 2 mm a nedávam ho z ruky dole už dva roky. Obrúčku som si tiež vybrala 2 mm. A mám prstienok ktorý má 1,2 mm a je všetko ok.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer @kamila_b, pokud mohu mluvit za naši firmu, prstýnků o šířce 4 mm i méně bych se nebála. Modely jsou navrhovány tak, aby vydržely - s min. hrúbkou 1,30 mm, u některých i více. Dámská a pánská obrúčka potom nemusí být ze stejného modelu nebo stejně široká. Přizpůsobíme se Vašim přáním. Hezký večer.
Odpovedať
moja obrucka ma 1mm a nemenila by som, ... mne sa vobec nepacia tie "obruce na sudy" vyrobene z rozdielnych materialov, v rozdielnych farbach s kadejakymi strukturami, gravirovaniami a inymi vychytavockami ...
Odpovedať
@obrucky_rydl Dobrý večer prajem, ďakujem za odpoveď. Zaujímalo by ma, aká šírka obrúčky sa hodí na prsty s veľkosťou 56 - 57 dámske. Počula som už rozdielne názory. Môžem sa spýtať či sa u Vás dajú prispôsobiť vzory podľa našej predstavy?!
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den @kamila_b, myslím, že spíše než na velikosti záleží na tvaru prstů, ale nelze to úplně generalizovat. Modely se dají přizpůsobit Vašim přáním. Nejlepší je pokud zákazník vždy model vyzkouší přímo na ruce nebo vyzkouší alespoň různé šířky prstenů. Rádi Vám poradíme v našem obchodě v Bratislavě na Michalské či prostřednictvím e-mailu nebo telefonu, který můžete nalézt v kontaktech. Hezký den
Odpovedať
@kamila_b Moja obrucka je jednoducha, 3mm hruba a podla mna najkrajsia na svete :-) Hrdo ju nosim uz vyse roka a zatial ziaden problem nie je (a keby aj, mame dozivotny servis). Pri vybere sme sa drzali hesla "vyber si taku, ktora sa paci TEBE, pretoze TY ju budes nosit ;-) A celkom sa nam to osvedcilo ;-)
Odpovedať
@kamila_b Ahoj, ja mam 3mm a chcela som este uzsiu.. ale nechala som sa "ukecat" okolim, ze nech si dam aspon tie 3mm, nech to ako obrucka vyzera.. A som velmi spokojna.. mohla byt aj uzsia, ale aj tak je to moj najoblubenejsi sperk. :-D Dost zalezi aj od toho ake mas tenke a dlhe prsty. Ta, ktoru ma @mo_tylik je uplne super a kludne by som do nej isla.. :-) My sme si zas na obruckach nejak nepotrpeli.. farar nam svatil tri, lebo nevesta si nevedela vybrat (:-D). A moj drahy hned na svadobnej ceste obrucku stratil, cize si potom kupoval novu a vybral si inu ako predtym.. takze momentalne mame zas tri a kazda je ina. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si vybrala polguľatú klasickú obrúčku z bieleho zlata - len zlatník i budúci muž ostali prekvapení trošku... :) bude mať 6 mm šírku totiž... vyskúšali sme X druhov a mne sa na mojich prstoch proste širšie páčili viac :) okrem toho, aj prsteň, ktorý som nosila doteraz - od mamky - bol širokánsky a okrem toho, že bol pohodlný, tak aj na mojich dlhých prstoch vyzeral ozaj dobre... treba poskúšať čo najviac a podľa toho si budeš vedieť sama najlepšie vybrať :) ja som chcela, aby bolo poriadne zďaleka vidieť, že som už vydatá :) (snubný prsteň nemám, takže priveľa toho nebude) :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?