Ktoré obrúčky?

Ahojte nevestičky, mohli by ste mi poradiť, ktoré si mám vybrať obrúčky? Rozhodujem sa medzi týmito :D....Ak ich niektorá z vás mala, mohla by tu dať foto ako to vyzeralo na ruke? :) Bohužiaľ ani v jednom klenotníctve, v ktorých mali byť, neboli, takže neviem ako vyzerajú na živo :( Všetko sú to kombinácie bieleho a žltého zlata...
Odpovedať
Skus sa spytat na nazor svojho nastavajuceho :) Isto to oceni :)
Odpovedať
Problém je v tom, že som sa pýtala a tiež sa nevie rozhodnúť :D...preto by pomohlo reálne foto :D
Odpovedať
juuuj mne sa najviac pacia tie na druhej fotke :) a este tie na Laura gold cervenom letaciku nalavo :)
Odpovedať
Profilova fotka
obrucky si treba vyskusat a nie objednavat cez internet na slepo... My sme mali vyhladnute, isli sme na isto a nakoniec nam ani jedny nepasovali. Nasli sme uuplne ine a krajsie :-)
Odpovedať
presne tak treba vidieť naživo :)
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s @antamauru - urcite treba skusat - jedna vec je usetrit na kupe cez internet, druha, ze to budete nosit cely zivot :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja len že kamienky v obručkach niesu praktické.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak smiem poradiť, pracujem v klenotníctve ;-) tieto obrúčky ani vo vzorkovníku nie sú, preto ste ich nikde nevideli, LG má stále podobný/rovnaký vzorkovník. Čo sa týka obrúčok objednaných podľa katalógu, môžem podľa seba povedať, že obrúčky sú ešte krajšie ako na obrázku. Tieto kameňové sme už X-krát objednávali, su veľmi pekné, pekný výber, videla som ich naživo i tie s menšími kameňmi i s kónickym vzorom, určite neoľutujete výber. Kamene sú v pohode, odporúčam celé lesklé, matovanie časom stratí grády, je potrebné ho dať obnovovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabika4 ja odporucam si ist pozriet osobne tie obrucky a vyskusat si, ako vam budu sediet na ruke... My sme si tam vybrali cez net jedne a ked sme ich dali na ruku, tak sme sa zhrozili, ako nam nepasuju.... :-D :-D
Odpovedať
Ahojte, prosím vás ma niekto skusenosti s klenotnictvom : Kamea- svadobne obrucky???? Maju vyfotene krasne prstene.... Len neviem ake su v skutocnosti.... Ak vie niekto poradit dakujem :-)
Odpovedať
@slavomira6 ahoj my mame obrucky z kamei a zatial sme spokojny :)
Odpovedať
nuklia ...my by sme si ich aj vyskúšali ale nikde ich nevieme zohnať...oni nám ich objednajú, ale už ich musíme aj zaplatiť :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my máme tie posledné, ale v bielom zlate a matované,nie diamantový brus :o)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
nemate link na tie posledne?? dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@gabika4 obrúčky - 2.,4. a 5. od vrchu si môžete osobne u nás vyskúšať. Fotografie ktoré vidíte sú fotené reálne obrúčky, ktoré išli pre našich zákazníkov. Obrúčky s rozpoleným srdcom Vám 1:1 radi vyrobíme. Navštívte náš showroom. Laura Gold s.r.o.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?