Kombinované obrúčky

Baby ktoré máte kombinované obrúčky (žlté a biele zlato) ako ste s nimi spokojné? Nezošúcha sa biele zlato postupom času na žlté? Prípadne odporúčate lesklé či matné obrúčky? Za každú odpoved a radu vopred ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Biele zlato sa urcite zosucha do zlta, to je jeho nevyhoda. Neostane to uplne zlte, ale nieco medzi bielym a zltym. Ale pocula dom, ze sa to da pak znovu ofuknut bielym kovom, aby bolo znovu biele :)
Odpovedať
To snad nemyslíte vážne, že sa biele zlato ošúcha. O tom som nepočula a som normalne na pochybách, pretože aj ja plánujem kombináciu bielej a zlatzej.
Odpovedať
Profilova fotka
zošúcha. ale my to máme tak, že každé dva roky nám to zase nanovo zadarmo upravia. pretože biele zlato nie je biele, ale vždy je to zmes žltého s niečím. my máme kombináciu biele lesklé s červeným matným :) ja mám zásnubný z bieleho zlata, a minule sa snúbenec hral s foťákom, a skúšal makro objektív, a ako ho odfotil, brutálne tam vidno ako je to už miestami do zlata, čo samozrejme normálnym okom nevidíš pokiaľ to nie je príliš, ale ošúchať sa isto ošúcha :)
Odpovedať
baby nepotešili ste ma..veľmi sa nám páčia kombinované obrúčky. V sobotu ideme do Kamei, no teraz som na pochybách ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@margie246 a ostatne kocky :) v piatok sme si boli u zlatnika zajednat obrucky, kombinacia bieleho a cerveneho :) samozrejme, som sa pytala na to osuchanie, to mi potvrdil, ALE zaroven mi ukazal ako naozaj vyzera biele zlato ( nie take to vylestene, nastajlovane striebornobiele :) ) a nebolo to vobec strasne. Ak je to na skale medzi bielym a zltym, tak od zlteho to ma skutocne daleko a je to skor do biela.. nie az take ako na zaciatku, ale nie je to take zle. A to ja som riadny odporca zlteho zlata, mne osobne sa vobec zlte nepaci, ale skutocne sa nebojim ist do bieleho, pretoze aj ked sa mi to zosucha, bude to pekne :) A samozrejme, da sa to upravit, ak by sa Vam to nepacilo :)
Odpovedať
@margie246 uplna hlupost, kludne chod do bieleho ;-)
Odpovedať
Z bieleho zlata mám aj snubák nosím ho cca 1,5 roka z ruky som ho ešte nezložila (asi by som ho už nenašla) :D vyzerá stále perfektne robím s ním totálne všetko a kombinované zo žltým budeme mať aj obrúčky vôbec sa nebojím že to bude nejako zle vyzerať :)
Odpovedať
Ďakujem za rady, asi to predsa riskneme :)
Odpovedať
tak ako tu pisu dievcata, original biele zlato neexistuje, je to stale primes niecoho a niecoho....aleee, pri kupe sa len opytaj ci to biele nie je porodhiovane zlte zlato - vtedy sa to uplne zosucha do zlta. To co ti tu opisujem je vlastna skusenost, ked sme pri kupe snubneho prstena boli nemilo prekvapeni, ked mi uplne zozltol po 3 tyzdnoch......teraz si davame robit obrucky, budu kombinovane, ale zlatnik je nas znamy, takze uz sa takehoto spekulanstva neobavam
Odpovedať
V sobotu do Kamei, chceli by sme od nich obrúčky, tak dúfam, že budú mať kvalitnú prácu a budeme spokojní :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to som tiez este nepocula,v tom pripade by som uz radsej isla radsej do ineho bieleho kovu.celkom ste ma vyplasili
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?