Awoz - skúsenosti

Ahojte, aku mate skusenost s touto firmou ??? kvalita ? pristup ? ceny maju moc male ,tak hladam hacik 8-) Mate skusenost ?? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Moja kamartka ma od nich a je spokojna :-)... Aj ja som si u nich uz vybrala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiez mame od nich obrucky a spokojnost vladne ;-)
Odpovedať
tiez mame od tejto firmy....ja ju nosim stale, manzel len do prace....a po roku , aspon ta moja, vyzera celkom "opotrebovana".....ale za tu cenu, myslim ze stoja za to
Odpovedať
aj mi sme mali odtiaľ ja odporúčam , cena tiež super a mali sme ich aj rýchlo urobené a aj kvalita, ja munuálne pracujem tak dostáva zabrať ale je stále rovnaká, mi sme mali svadbu v septembri a kamoška má tiež odtiaľ pred nedávnom mala svadbu
Odpovedať
my sme tam boli vcera... pristup bol super, kvalitu zistime casom a cena nas fakt prekvapila...isto budu super :-)
Odpovedať
cena je fajn ale zas my sme si "vyhadali" taku istu cenu aj inde... mam od nich snubny, ten je krasny ale urcite sa pytaj na viacej veci... hrubka obrucky je udaj ktory som mala pocit ze nejak nehovoria hned(nie sirka) v tom druhom nam povedali ze presne na tom setria v awoze... a ked nam v awoze nacenili hrubku ktoru nam ponukali ako najnizsiu vhodnu inde tak sme sa dostali na tu istu sumu...tak tenke ako v awoze ponukaju povodne nam v tom nasom aj odmietli spravit ;) a teda mna osobne odradil aj pristup, ale mozno som mala zly den lebo drahy ten pocit nemal...
Odpovedať
Poznam viac parov co maju obrucky z awozu aj moja sestra napr. su spokojni a to by som povedala ze moja sestra je dost vyberava , snubak ma z alo d. Bola som s nimi ked vyberali a teda informoval ich o vsetkom , napr. ja mam obrucku z ineho zlatnictva a tam mi teda o tom nepodali info ako tam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
My sme tam boli asi pre dvoma tyzdnami a pristup bol OTRASNY! Ofucana pani ktora bola nervozna z toho ze sme prisli v case obeda. Pritom ked sme tam volali, ci sa treba objednat na cas povedali, ze je jedno kedy prideme. Aj ked sa tvaria, ze Vam vyskladaju obrucku aku chcete. Na kazdu nasu poziadavku pozerali na nas ako keby sme chceli nieco nenormalne. A to som sa len pytala na hrubku obruciek. To mi poriadne nevedeli povedat. Ked som povedala, ze chcem hrubsie ( myslim na vysku) Tak mi povedali, ze ale obrucky sa take nerobia a ze kazdy si dava len 1,3 mm. Ked som sa pytala na to, ci robia s polodrahokamami, tak mi povedali, ze oni ich sice maju, ale davaju ich len do inych sperkov a ze to ta pani v zivote nepocula, ze by nejaka nevesta nechcela diamant, alebo zirkon. Takze asi taky pristup.... A ceny teda podla mna vobec neboli take vynikajuce.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Pristup KATASTROFA. Pan nas nechal cakat pol hodinu v zime a vetre vonku, pretoze meskal a ani sa neunuval ospraveddnit. Cely cas mal blbe - akoze vtipne poznamky a stale si robil posmesky. My sme si u nich sice vybrali, ale ked sme sa nevedeli rozhodnut aku velkost, tak bol dost nervozny. Dodaju nam ich najskor za mesiac a pol.
Odpovedať
My sme si vybrali u nich tiež. Bola tam milá usmiata pani. Ako tak čítam skúsenosti, tak treba nevymaknut pána pretože je vraj nepríjemný. My sme mali šťastie. V máji vraj budú hotové čo je ale fajn lebo nám ti nesúri
Odpovedať
Tiež zvažujeme kúpu od Awozu. :-) Cena dobrá a jedny obrúčky z ponuky na ich stránke nám naozaj prirástli k srdcu. Lenže nevieme či tam ísť aj osobne objednať alebo to risknúť cez net-poštu. Lenže z Prešova je to dosť ďaleko. Veľkosť obrúčok už vieme, pán z Awozu nám telefonicky povedal, že si máme veľkosť odmerať v jednom prešovskom zlatníctve, vraj majú rovnaké meranie. Má niekto s nimi skúsenosti čo sa týka kúpy cez internet?
Odpovedať
My sme si obrucky u nich kupovali pred dvomi rokmi. Nemuseli sme sa objednavat, bol tam starsi pan - zlatnik. Vyberali sme asi hodinu, nevedeli sme sa rozhodnut medzi tromi typmi. Ten pan bol ale velmi prijemny, napokon sme sa rozhodli pre kombinaciu ruzoveho a zlteho zlata. Obrucky boli do troch tyzdnov hotove. Nosime ich kazdy den, a stale vyzeraju vyborne, takze za nas spokojnost.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tak druhý raz už sme take šťastie nemali. Bol tam starý pán. Nepríjemne narážky, akoževtipy a arogancia boli úplne bežne. Zistili sme však este na predajni, že prstene su tenšie namiesto 3mm mali 2,7mm a keď sme to merali, pán to zbadal a subleru hneď schoval vraj nemáme riešiť hrubku a odmietal sa s nami o tom baviť. Dajte si na to pozor a všetko skontrolujte.
Odpovedať
My budeme mať tiež z Awozu. Pani bola veľmi príjemná a trpezlivá :D nevedeli sme sa rozhodnúť takže sme tam boli dosť dlho :) za 3 týždne boli hotové a cena super :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
tak dnes sme boli pre obrucky, podotykam ze dnes je 8.7. priatelovi bola mensia (podla mna z tepla mu opuchli prsty) po komente @zu_zie, som bola ako policajtka:D tak sme ich poprosili nech tu priatelovu obrucku premeria ci naozaj je to to cislo co sme si objednali....ja medzitym pozeram gravirovanie a oni nam dali zly rok! ze 18.6.2015 dost pobavilo, ze by sme si pofunuse prisli pre obrucky? :-) tak sme tam cakali a opravili nam datum na 2016 a priatelovi o pol cisla zvacsili. vybavovala nas ta ista mila pani ako na veltrhu, ale priatel telefonoval s tym arogantnym majitelom. aj nam rano dvere otvaral. no otrasny pristup ma ten stary! pani sa nam potom ospravedlnovala a dala taku srdieckovu krabicku (neviem ci je to standard) no to sme uz neriesili, chvalabohu nas vybavovala ona...tak ceny maju skvele, ale minus ten pristup majitela je otrasny,plus ich nepozornost a to mali dost vela casu na vyrobu, objednavka bola 13.2. na svadobnom veltrhu. obrucky su inak krasne ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?