Alo Diamonds/ Mikuš diamonds skusenosti

Profilova fotka
Ahojte 🤗 viem, ze sa tu o obruckach stale dokola pise, ale chcem sa opytat, ci tu ma niekto skusenost konkretne s Alo alebo s Mikuš diamonds. Zvazujeme kupu obrucok v tychto typoch obchodov a ocenim, ak od nich niekto prstene ma a da vediet, ci vyzeraju stale dobre aj po case alebo neboli nejake problemy, kedze obrucky nestoja 200 euro 😊 Dakujem
Odpovedať
Ahoj, obrúčky máme od inakiaľ, ale od Mikuša mám snubák (Night) a musím povedať, že ich prístup je veľmi fajn. Raz za 2 roky mám doživotne nárok na bezplatný servis - kontrola, čistenie atď. 1x som si prsteň nechávala aj zmenšovať. Nikdy nebol žiadny problém - za 6 rokov mi nevypadol žiadny z diamantov, po servise je vždy ako nový. Tak za mňa aspoň takto, predpokladám, že pri obrúčkach bude servis podobný.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja sa teda ani nečudujem, že sa akosi neviete rozhodnúť :-D pri toľkých možnostiach, ktoré tu máme, je to akože dosť výzva, by som povedala.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od veronika306:

Ahoj, obrúčky máme od inakiaľ, ale od Mikuša mám …
@veronika306 dakujem pekne za info, dobre vediet :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od michalka0_0:

no ja sa teda ani nečudujem, že sa akosi neviete …
@michalka0_0 veru, z kazdej strany vyskakuju nejake ponuky a reklamy 😅
Odpovedať
My sme si dali robit v 3D Zlatnictve. Kvalitne prstene a takisto mozem pochvalit aj pristup, lebo to sa ozaj casto nevidi :-) Potrebovali sme obrucky co najskor to je len mozne a tu nam absolutne vyhoveli, ani sme necakali, ze to bude tak rychlo :-D Do dvoch tyzdnov sme ich mali doma.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?