Zmrzlina na svadbe

Profilova fotka
Mám kamarátku zmrzlinárku a rozmýšľala som, že by som si pár druhov dala spraviť na svadbu, bolo by to také spestrenie. Čo na to hovoríte? Máte s tým skúsenosti? :-)
Odpovedať
Podľa toho, aké druhy a ako by sa podávali. Napríklad ako dezert by sa výnimočne pripravená zmrzlina mohla hodiť :) Niečo také? http://www.featurepics.com/FI/Thumb30... http://i89.photobucket.com/albums/k22...
Odpovedať
no ak by bolo horuco, podla mna by to bolo super, ale ak inak na to ludia mozno ani nebudu mat chut :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slniecko154 No to je jeden spôsob, že ku dezertu. Ja som ale tak rozmýšľala, že by to bolo v tých ich špec. nádobách (určite niečo na to majú) a každý by si mohol ísť kedykoľvek nabrať. Budeme mať dosť detičiek na svadbe a mne ako dieťaťu by sa strašne niečo také páčilo :-) @slniecko154 Aj nad tým som rozmýšľala a svadba bude pravdepodobne v máji, tak neviem, uvidíme ešte...
Odpovedať
my sme mali svadbu v júni,a vtedy bolo veru riadne horúco,a mali sme aj zmrzlinové poháre (len s ovocím bez šľahačky) a všetci všetko spapali a pochvaľovali si aké výborné osvieženie to bolo :-) Takže určite odporúčam aj zmrzlinku na svadbe ;-)
Odpovedať
Ak budete mať veľa detičiek, tak je to o to lepší nápad :) Tiež by sa mi to ako dieťaťu páčilo a ak sa nad tým zamyslím, tak je celkom možné, že aj ako dospelej :)
Odpovedať
Ja tiez odporucam. Svadbu sme mali na konci juna, bolo horuco a restauracia nam sama ponukla takuto moznost. Spravili nam obrovsku zmrzlinovu pyramidu, asi o desiatej vecer ju doniesli von do zahrady s prskavkami, detom len tak svietili oci...a potom casnici nakladali kazdemu do takych tych kornutkovych misticiek co sa daju jest, s ovocim, slahackou a cokoladou. Paradne to bolo. Malo to o to vacsie caro ze sa to podavalo v horucu letnu noc vonku.
Odpovedať
aj ja rozmyslam nad zmrzlinou na svadbe x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adka08 @zuzx Ďakujem za odporúčanie, asi sa teda na to dám :-) Keby nikto nechce, tak mne zostanem viacej :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx ako prosím ťa tá pyramída vyzerala? Neviem si to predstaviť :-)
Odpovedať
@jankaambr pridam sem fotky :)
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx Waaaaw, Vyzeralo to fakt skvele, ďakujem za inšpiráciu, uvidím akú formu my zvolíme :-) Ale detičky sa teším môžu, bude zmrzkaaaaaaaa :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@danka10_11_12 A ako by si ju chcela servírovať? či klasika k dezertu?
Odpovedať
A nemá niekto záujem o ničo takéto? Ide vlastne o výrobník ľadovej drte, do ktorej pridáte sirup podľa vlastnej chuti resp. podľa farby, ktorú chcete dosiahnuť. dá sa pridať aj alkohol :-) Veľmi nenáročné, chutné, rýchle a super to vyzerá.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?