Svadobné menu 2015

baby dajte tipy na svadobné menu v septembri. moja predstava je predjedlo melon, crudo, susene paradajky, rukola a bageta, polievka - slepacia. len neviem čo na hlavné jedlo a potom nieco zaujimave na svedske stoly okrem rezvov a salatu :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ja chcem ako hlavné jedlo marinované francúzske kuracie prsia v bylinkách, s grilovanou zeleninou a farebnou ryžou...a na švédske stoly ponúka reštika zdobené obložené misy, bravčové panenky v syrovom cestíčku, kuracie ľahké smotanové soté, losos steak s grilovanou zeleninou, tatársky biftek s cesnakovými hriankami, jelenie ragú s brusnicami, varené maslové baby zemiaky, dusená ryža, maslové halušky, banketové pečivo, zeleninové šalátiky, miešané ovocie :-) šalát a rezne u nás nehrozia :-D
Odpovedať
Svedske stoly rezne,halusky,pirohy,pecene prepelice,mini kuriatka grilovane,salaty zeleninove +ovocne,jahnaci hrebienok,masove rolady,pecene prasiatko.. . Losos fileta,grilovane klobasky,pikantne kridelka... moznosti je vela..
Odpovedať
Kočky volíte zaujímave dobroty....ja som tiež ten typ niečo iné extra ,ale treba si uvedonit že naši starší príbuzní sa tešia na šnicle a klasiku sviečkovú a tieto jedlá tak ja osobne dávam aj klasiku aj nieco modernejšie,aby som každému páčilo a hlavne chutilo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dobry den, do TV relacie hladame par z vychodu Slovenska , ktory nema financie na vysnivanu svadbu , ci svadobnu cestu , presiel zivotnymi skuskami a nema problem s medializaciou. Viac info do spravy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?