@zuzla29 Ja by som chcela dat taketo nieco.Nenasla som uplne taku foto ako to poznam ja,ale skus to vygooglit ak ta to zaujme.Vola sa to tapasy. Zakladom je mala opecena bagetka, nejaka natierka (ja by som dala na jedno paradajkove pesto a na druhe bylinkove maslo) a obloha je roznoroda, podla chuti...nakoniec sa to vsetko prepichne sparadlom,takze to vyzera ako vacsia jednohubka. Vyborna je napr s listom salatu a krevetkou,alebo aj s prosciuttom syrom a paradajkou...da sa urobit na milion sposobov. Servirovala by som asi 2 a na tanier mozno take tie prskance nejakej omacky :-D
ahoj my máme niečo podobné čo je na poslednej fotke - prosciutto plnené syrovým krémom a ozdobené rukolou, inak talianska varianta mozarella-bazalka-rajčiny je veľmi chutná alternatíva prípadne sú veľmi chutné zapekané bruschetty s rajčinou alebo baklažánom