Kde miznú fľaše zo stolov?

Profilova fotka
pozerám , pozeram..a na máloktorej fotke vidím na stole fľaše (alko nealko, každý podla zvyku, u nas je aj nejaka cola, alebo fanta, minerallka a fľaškové pivo)..preto sa čudujem kde miznu tie fľaše že su fotky len "prázdne"?.-))
Odpovedať
Profilova fotka
u nas vsetko pekne zbierali casnici hned ako sa vyprazdnilo, co sa tyka vina obchadzali hosti a dolievali im tak aby na stole nijake flase nestrasili, nestekala z nich voda po obruse, pripadne aby ich ludia omylom neprevrhli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@antamauru ale hned od začiatku, ked s apride su na stoloch v takých zoskupenia fľaše no nie? netvrdím že len alko nápoje, práveže aj nealko...:-)
Odpovedať
@zuzlicek44 my sme mali nápojový stolík pomimo, nech tie stoly aspoň na začiatku pekne vyzerajú :-) a potom nápoje roznosili čašníci a hostia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzlicek44 Tak napriklad u nas sme to poriesili dzbanmi a vacsina fotografov foti vyzdobu skorej takze castokrat tam este ziadne flase niesu, kedze tie sa davaju na stoly az ako posledne. V niektorych restikach to robia tak, ze na zaciatok vylozia take tie mini flasky s nealkom a alko sa rozdava az potom co sa hostia usadia.
Odpovedať
Profilova fotka
Preco flase? My sme mali vodu v dzbanoch, vino tak isto a tvrde sa nosilo az po predjedle, kto co chcel, to mu casnik nalial, aby nestrasili po stoloch flase.. Tiez sme mali napojovy stolik mimo a potom uz sa na stoly ponosilo to, co sa pilo, ci uz alko alebo nealko. Mat na zaciatku na stoloch umelohmotne flase mineralky podla mna zabije akukolvek snahu nevesty o vyzdobu...
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek zaujímavý pohľad na vec:-))
Odpovedať
Profilova fotka
@neomea ano s tým suhlasim asi najviac:-))
Odpovedať
nám dokonca prevádzkárka objednala malé fľaštičky fialovej bonaqua vody aby nám ladila k výzdobe, to bolo jediné čo bolo na stole hneď vedľa prípitkov :-D pre mňa je inak veľká fľaša čohokoľvek tiež vrahom "estetiky" stola... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@neomea a potom kedy priniesli velke flase?:-)
Odpovedať
@zuzlicek44 no ostatné nápoje sa začali na stoloch objavovať niekedy medzi polievkou a hlavným jedlom asi, ale pravdupovediac netuším vôbec som to nesledovala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzlicek44 My sme mali (ked dosli hostia) na stoloch len dzbany s limonadou a pripitky. Potom zacali nosit flase - preto na fotkach su len pekne ozdobene stoly...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzlicek44 na stoloch flase nevyzeraju pekne, takze sme mali len v sklenenych dzbanoch mineralnu vodu a povedla bol stolik s vinom a potom nealkom :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zuzlicek44 nam urobila agentura vyzdobu....pofotili to...my sme si to pofotili... a potom pred hostinou samozrejme casnici porozdavali na stoly plno roznych flias a tacky s kolacmi....takze uz to vobec nevyzeralo tak ako na oficialnych fotkach z vyzdoby :) Ale neviem si predstavit, ze by som hostom dala flase niekde inde na samostatny stol....to by akoze stale chodili cez celu salu, ked by sa chceli napit?....
Odpovedať
my sme mali bar a obsluhu..... a tesne pres hostinou sa vyložili džbány s vodou a džúsom.... bolo to super!!
Odpovedať
my sme to mali podobne na stužkovej, fľaše vody, alkoholu, všetko bolo na stolíku pomimo, potom si rodičia vzali na stoly čo pili...a na svadbu mám tiež takú nejakú predstavu :) :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?