Čo hovoríte na toto svadobné menu?

Moje svadobné menu, potrebovala by som poradiť kočky, mohlo by byť takéto??? Svadobné menu Aperitív 0,1l Hubert polosladký, suchý + jahoda Predjedlo 100g zeleninový šalát s restovanými kuracími medajlónkami Polievka 0,25L Slepačí vývar s mäsom, rezancami a zeleninou I.Hlavné jedlo 200g 2druhy mäska, ½ ryža, ½ opekané zemiaky, zeleninová obloha II. Hlavné jedlo 150 g Vyprážaný kurací rezen , majonézovný šalát III. Hlavné jedlo 150 g Pecena krkovicka, dusena kapusta, knedle Po pol noci Kapustnica s údeným mäsom a klobáskou, chlieb
Odpovedať
preco by nemohlo?:D..ved ti hostia aj tak potom jest uz nebudu...dojdu po prve hlavne jedlo...a dalej uz bude ostavat na tanieroch.:)
Odpovedať
Profilova fotka
@niki22 myslím si že je fajn :-)
Odpovedať
podla mňa ok, ale skôr by som zlúčila druhé a tretie hlavné jedlo do švédskeho stola, nech si hostia vyberú, pretože sú obe dosť sýte.
Odpovedať
Profilova fotka
dala by som radšej švédske stoly. U nás to všetci ocenili, že sa mohli najesť kedy chceli, čo chceli a koľko chceli :-)
Odpovedať
@niki22 Ja si tiež myslím, že švédske stoly sú lepší nápad...
Odpovedať
suhlasim s petik30, tiez by som namiesto druheho a tretieho hlavneho jedla dala svedske stoly v podobe tepleho a studeneho buferu. My to tak planujeme mat..
Odpovedať
priájam sa k švédskym stolom..my sme mali tie a ludia si pochvalovali:)bola som na svadbach, kde to bolo takto a polovica hosti - vratane mna si nedala, lebo boli este najdeni a vznikali vacsie skody ako pri svedskych...len raz som zjedla vsetky 4 chody a priotravila som sa jedlom:) je to samozrejme na Tebe, ale ver, ze svedskymi zabodujete viac :-)
Odpovedať
Profilova fotka
V prvom rade by som zvazila predjedlo a nacasovanie polievky a prveho hlavneho jedla...Aby to nedopadlo tak, ze sa vacsina naje z predjedla a polievky a to hlavne jedlo si uz nevychutnaju - to by bola skoda. Ja osobne by som podavala bud velmi malu porciu predjedla, alebo ho vynechala uplne. A tiez zvaz tie svedske stoly - je to ozaj lepsi napad ako dve hlavne jedla - vsetci to ocenia.
Odpovedať
tiež sa prikláňam k švédskym stolom. To akože chcete stihnúť do polnoci tri chody? Ver že ľudia to jesť nebudú, naopak ku švédskym stolom môžu prisť kedykoľvek a zobrať si čo len chcú.
Odpovedať
Svadobné menu je v poriadku. Tretie hlavne jedlo by som dala po pol noci po redovom a pridala by som k tomu holúbky. Kapustnicu by som vynechala. K švédskym stolom sa ja osobne neprikláňam. V jednoduchosti je krása.
Odpovedať
:) to zavisi od teba ale ja si osobne myslim ze vsetky tie jedla su strasne tazke, neviem si predstavit ako by sa to dalo vsetko skonzumovat, myslim ze to bude plytvanie jedlom a hostia sa ani nepohnu:))) my sme rozmyslali o predjedle, no nakoniec sme sa rozhodli ho zaradit ale v mensej gramazi...a po hlavnom jedle budu svedske stoly a o pol noci budeme mat kapustnicu, to som si presadila ja, mam to velmi rada na svadbach:))) a urcite budeme mat vela ovocia, kedze bude svadba v lete, tak to bude super:)
Odpovedať
Fuha... podľa mňa veľmi ťažké jedlá. Ale na druhej strane, sto ľudí, sto chutí. Ja sama som vegetarián, takže napríklad u mňa bude mäso iba o polnoci formou švédskych stolov. Ostatné bude bez mäsa.
Odpovedať
Článok sa načítava...
My mame tie iste, ale 3 chod uz mame kapustnicu
Odpovedať
Profilova fotka
POdla mna je toho jedla privela. Treti chod by som dala vo forme svedskych stolov. Na poslednej svatbe som bola a po polnoci jedlo maximalne 3/4 ludi.
Odpovedať
baby, ale veď predjedlo tu má 100g. bufetové stoly sú plytvanie jedlom. no tento tvoj scenár je tiež. v jednom zariadení nám ponúkli grilovanie II. chodu rôznych druhov mäsa, špízov a zeleniny a ku podivu to vyšlo najlacnejšie. vraj aj z bufetov zostáva veľmi veľa jedla. no to sa narozdiel od porcovaného jedla dá zvyšok zobrať domov..
Odpovedať
Profilova fotka
typicka svadobna hostina. hned by som si dala. s tym nic nepokazis. a ked sa dohodnes, ze si mozu dat hostia aj ked si vypytaju jest, nielen ked naserviruju (akoze nahrada za svedsky stol), tak toto menu nenahradi ziadny svedsky stol, lebo tam byvaju "umelejsie" jedla, ako toto paradne slovenske :)
Odpovedať
ja by som z tohoto menu neskakala nadsenim - klasika na kazdej 2 svadbe - tazke, vysmazane, vsetko na jedno kopyto... a hlavne vela servirovaneho. chyba mi tam nieco ako salat (okrem predjedla), syr, proste nieco lahke ku vinku a ku tancovaniu...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?