Aké mám dať svadobné menu?

švédske stoly nechcem :)
Odpovedať
Profilova fotka
No snaz sa vybrat neutralne jedla o ktorych predpokladas ze by mali chutit vacsej casti hosti. Nikdy nevyhovies vsetkym ae volila by som asi klasiku: predjedlo- nejaky salatit alebo penu, hlavne- kuracie alebo bravcove alebo aj aj+ zemiaky a ryza. Potom dalsie jedlo asi rezne a potom kapustnicu alebo svieckovu......podla toho co su vo vasej rodine tradicne jedla.
Odpovedať
ja som chcela švédske stoly, ale po skúsenostiach a počutí, že jedla bolo málo, radšej volím klasiku, aj z toho dôvodu, že budem mať veľa ľudí a priestor na švédske stoly nie je:- :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiež veľa uvažovala nad menu a nakoniec som to vyriešila takto: predjedlo sme sa rozhodli nedať. Porcie boli veľké, hostia sami hovorili, že sa z nich pekne najedli. Polievka slepačia - spokojnosť, tradičné, chutilo. Potom sme mali tri druhy mäsa a zemiakové dolky so zeleninovou oblohou. pekne to vyzeralo i dobre chutilo. Druhé jedlo sme mali čiernohorský rezeň so zemiakovou kašou - milované jedlo môjho drahého:) chutilo, aj detičky boli spokojné, zjedlo sa všetko:) Tretie jedlo - s tým som si lámala hlavu. Bola som na niekoľkých svadbách a niekde mali švédske stoly a kopec jedla ostalo a navyše som ani nevedela čo by som na ne vybrala... sesternica mala po polnoci jedlo pre každého a takmer nikto nezjedol, rozrýpali po tanieri a všetko šlo "sviniam". Strašná škoda. Tak mi napadlo dať jedlo, nie švédske stoly, na misy. Objednali sme knedle, červenú kapustu a mäso, všetko na osobitné misy. Kto chcel, vzal si, kto nechcel nie. Čo sa zvýšilo nám pekne zabalili. :)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/a...
Odpovedať
Profilova fotka
My máme podobné menu.....polievka klasika, bravcova rolka s cinskou omackou, 1/2 ryza, 1/2 pecene zemiaky + ako obloha nieco ako sopský salat, 2. chod, pecena krkovica, biela kapusta na sladko, dom. knedla, 3. chod, kapustnica, mini rezne, pecene kuracie stehna, chlieb, a este bude ovocný salat :-)
Odpovedať
dievčatá, vrátila som sa zo svadby a poviem vám ohľadom menu. no, predjedlo nebolo ale neskutočne chýbalo. normálne sa žiadalo dať si niečo na pošteklenie hladného žalúdka pred polievkou. manželia zvolili formu hostiny servírovania jedla, žiadne švédske stoly. No ale jedlo bolo pripravené veľmi zle, chýbala mu chuť, majonezák urobený otrasne, rezne tvrdé ako podošva, sviešková ako presolená polievka a mäsové rolky nedokorenené a nedopečené. Každý sa pýtal či švédske stoly nebudú a zarazilo ich keď neboli. Priam sa žiadalo niečo slávnostnejšie, inakšie a hlavne chutné. Preto sa nebojte nových kombinácií a hlavne to predom ochutnajte, aby ste vedeli ako to asi pripravujú.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?