Aké jedlo budete podávať po polnoci?

Ahojky mame dost velky problem s tym co sa bude papat po polnoci gulas a kapustnica padla hned, tak by som rada uvitala nejake ine napada ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dejushka a co tak holubky s kapustou, gulas (hovadzi alebo z diviny), pirohy? a rezne musia byt samozrejme:-)
Odpovedať
hmm..nasa pani kucharka pov.ze gulas a kapustnica moc nejde, ze to nikto nechce papat a pozostava to, ze lepsie by bolo keby si dame dalsi chod alebo nejake salatiky a tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dejushka my budeme mat madarsky gulas s knedlou :-) mnaaam :-) nechceli sme kapustnicu ani klasicky gulas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dejushka no ja ti neviem, na vsetkych svadbach co som bola bola kapustnica a holubky a rezne a pod. a ludia po tom isli ako sialeni tak potom to asi kucharka nevie dobre uvarit ked ma taky problem ze to zostane:-(
Odpovedať
um..tazko pov. ale zas musis to brat aj tak, ze je to dost tazke na noc..aby im to neporobilo zlobu :D a ostatne chody budete mat co?
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat pecene prasiatko o jednej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dejushka predjedlo: oblozeny tanier+nejaky salat+opeceny toast hlavne jedlo: vyvar, plnene morcacie prsia na prirodno+1/2 ryza+1/2 opekane zemiaky+zelenina o 22. hod.: kuracie a bravcove rezne+majonezovy salat po polnoci: madarsky gulas+knedla :-)
Odpovedať
@dejushka my teda chceme švédske stoly, jednak je drahý z Fra a takto by sme chceli troška "odprezentovať" niečo od nich, jednak ja napríklad ani mamča také tie ťažké tiež veľmi nemôžeme, jednak mám zo svadieb skúsenosť takú, že tie ďalšie jedlá už veľa ľudí neje, a nie je to kvalitou reštiky :-)
Odpovedať
moja tak ja ti napišem čo budem mať po polnoci ja na svadbe.Budu to kvazi švedske stoly typu rôzne šaláty cestovinový zemiakovy a podobne jenda misa krídelok grilovanych 2 misy holubkov a rozne rolky mesove a tak.Podotýkam cele denne menu na osobu aj s vyzdobou ma stojí 16eur.
Odpovedať
@pomme s tym suhlasim, ze tie dalsie chody uz tak nejdu..my sme to vyriesili tak, ze hlavny chod bude na porcie a ostatne uz budu nosit na stoly na misach a kazdy si zobere kolko chce..a kto nechce si nezoberie..tym padom co tam zostane na misach bude ciste mäso, a nebude sa pak tolko toho vyhadzovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my budeme mat na misach... len hlavne jedlo budeme mat na porcie... :-) je to lepsie :-)
Odpovedať
@dandy26 no to je cena jak zadarmo :) mna to bude stat raz tolko :-( je to len inym regionom,alebo mas nejake specialne vyjednavacie a vybavovacie schopnosti? :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dandy26 nejako malo nie?a kolko chodov budes mat?
Odpovedať
u nas bolo pecene prasa so zeleninovou oblohou + syrove a salamove misy
Odpovedať
@dejushka u nas bolo tiez pecene prasa potom plnena kapusta, kapustnica, kuracie a bravcove rezne, no este z prveho chdu svedskych stolov sa nezjedlo vsetko jedlo takze tam boli aj kuracie prsia na sampiononoch a sveckova s brusnicovou omackou
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
na poslednej svadbe čo som bola bol po polnoci divinový guláš a kapustnica a ešte všeličo iné ako šunkové misy a šaláty, rezne a tak ďalej ale kapustnica a guláš išiel najviac a skoro nič nezostalo, preto to plánujem aj na svoju svadbu :)
Odpovedať
my mame naplanovany hovadzi kotlikovy kulas.
Odpovedať
u nás klasika - kapustnica a riešime to tak, že sme dali urobiť viac porcií, aby bolo aj na druhý deň na dozvuky..:D
Odpovedať
dejushka a plavko svdba nieje v restike a tým sa jedlo zbytočne nepredražuje.Bude nám variť partia zohratých ľudí ktorí takto varia už dlhe roky a nezvišujú si ceny.A u nich je hlavne super to že čím viac ľudí budete mať tým je nižšia výsledná suma na osobu.A nakoľko my máme 150 ľudí + hudba a kamera tak je takato cena suprová.
Odpovedať
Profilova fotka
Mile nevesty, mam pre Vas tip na jedlo po polnoci, doplnok k bufetom a alternativu ovocnych mis. Ponukame efektne naaranzovane kusky ovocia ako Chutne kytice. Vdaka nim budete mat originalnu dekoraciu a zaroven osviezenie. Momentalne mame v ponuke 12 kytic, ale pre svadby mame specialnu ponuku a pripravujeme uz na marec novu kolekciu. Takze aj ovocie mozete podavat originalne, aj po polnoci ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?