Aké budete mať svadobné menu?

My rozmyslame: Prípitok: sampanske s jahodou, povodne sme chceli aj predjedlo, ale nakoniec sme zistili, ze su to zbytocne vyhodene peniaze, lebo aj tak sa nikdy cele nezje. 1.chod: Polievka klasika a druhe jedlo: Kuracie a bravcove maso na prirodno, ryza, opekane zemiaky a cerstva zelenina. 2.chod: svedske stoly (studena a tepla kuchyna) + bojujeme za prasa a 3.chod (po pol noci): kapustnica. Co vy na to?
Odpovedať
Profilova fotka
zalezi aj od toho, ako to chces casovo (napriklad my mame sobas uz o 14, takze to len ponatahujeme casovo)... ..a ideme podobne, ale aj s predjedlom :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám malú svadbu, takže chod bude vlastne iba jeden :-D ale dosť podobný tvojmu. Mám tiež šampanské s jahodou, predjedlo - miešaný šalát s pečivom, vývar, morčacie medailónky a bravčová panenka, k tomu ryza a americké zemiaky a čerstvá zelenina. A potom už iba zákusky a slané... Svadba je plánovaná pre vyše 20 ľudí ako posedenie pri večeri, takže do noci sa určite nezdržíme... Teda dúfam, lebo bude prúser a budem musieť narýchlo niečo uvariť ja :-D
Odpovedať
My mame obrad o 15ej a mame jedlo na 17tu a to pripitok s jahodou, slepacia polievka s domacimi rezancami, kuracie a bravcove rezne na prirodno plnene sunkou a syrom, polovica ryze + polovica opekanych zemiakov... Okolo 20tej mame teply bufet ktory bude aj po polnoci - pecene kuracie stehna a vyprazane kuracie a bravcove rezne s ryzou a zemiakovym salatom .. A samozrejme dezert - svadobna torta a kavicka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame pripitom - slamové víno, 1.chod - slepacia polievocka s rezancami, Hl. jedlo - bravcová panenka, kuraci spiz, ryza, opekane zemiaky, zel. obloha, 2.chod - bravcove rezne so salatom, 3.chod este nemame doladeny, ale urcite knedla s brusnicovou omackou a ktomu este vyberame masko. Predjedlo neviem ci bude, ale ak ano tak urcite parmska sunka so zltym melonom :DDD
Odpovedať
Mame Kir Royal ako pripitok (sampanske s Creme de Cassis), predjedlo bruschettky, polievka tradicna slepacia, hl. chod masove trio (bravcova panenka, hovadzia svieckova,kuracie prsia) s americkym zemiackami, ryzou a zeleninou. 2. vecera bude prasa, grilovane kuracie stehna a bufetove stoly s udenymi, syrovymi a zeleninovymi taniermi. K polnoci kapustnica. Pomedzi to zakusky, torty a pagace.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?