Svadobné doplnky. V akých cenách ste ich kupovali?

V akých cenách ste kupovali alebo požičiavali doplnky? Mám na mysli napr. závoj, podvazok, ozdobu do vlasov, bolerko, rukavičky, kabelku či pompadúrku, dáždnik na fotenie ... mne sa zdajú tie ceny niekedy prehnané, ale možno sú to normálne ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mam bizuteriu k satam zadarmo a taktiez aj ozdobu do vlasov ak chcem, pozicaju mi to priamo zo zalonu odkial mam saty a co sa tyka zaboja a bolerka tak to mam zapocicane zo salona na Myjave kazde za 10 Eur. Cize som max. spokojna.
Odpovedať
zavoj a bolerko mam zadarmo zo salonu odkial mam saty,ozdoba do vlasov za 30e, kabelka 17e, za pozicanie dazdnika a vejara 10 alebo 15e(ale to nechcem len mi to v salone nukali), a svadobna bizu za 35e(naramok a nausnice)
Odpovedať
Zavoj a bolerko su zadarmo k satam. Ale chcela by som trochu iny zavoj ako maju v mojom salone, ktory som nasla len v salone Nikol, tam ho nepoziciavaju, musim si ho kupit a stoji 87 EUR - priiiiserneee... Nausnice som si kupila za 15 EUR. Ozdobu do vlasov mi vysklada kadernicka zo zivych kvetov a podvazok si idem objednat za cca 15 EUR. Kabelku, pompadurku, rukavicky ani dazdnik na fotenie ja mat nebudem.
Odpovedať
Profilova fotka
ja to robim tak ze porovnavam ale neberiem za kazdu cenu len to najlacnejsie. samozrejme ak to iste najdem lacnejsie tak beriem to :) moje bolerko stalo cca 20 (neviem uz:) dazdnik cca 15 EUR (ebay) podvazok 3 EUR (ebay) kabelku este riesim - neponahlam sa a nestresujem sa aby som kupovala urcite veci dva tri krat ako niektore :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám napríklad bolerko, závoj zo salónu k šatám za jedno požičovné, podväzok som dostala od budúcej švagrinky, čelenku do vlasov mám požičanú od susedy a bižutéria ma vyšla na 9€ - náramok, náušnice, náhrdelník - sashe pompadúrku mi ušije mamina a slnečník a vejár neriešim. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky @ivkad tak ja som mala miesto bolerka skôr také sačko s labutienkou, odtiaľto z bazárika ale neoblečené, stálo ma 50€, závoj zo salóna, z ktorého aj šaty tiež 50€, podväzok okolo 10€, pompadúrku okolo 20€, bižu som mala jabloneckú odtiaľto z bazárika za super cenu 50€-obsahovala čelenku, také slimáčiky do vlasov, náhrdelník, náušnice
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala závoj, slnečník, štólu a až 2 bolerká (s krátkym aj dlhým rukávom) zo salónu v cene šiat (Princess PO - veľmi som s nimi bola spokojná...), podväzok som dostala na rozlúčke so slobodou a jediný môj ďalší doplnok boli náušnice asi tak za 4 eurá - úplne jednoduché, doteraz ich bežne nosím a milujem ich. Kabelku podľa mňa ani netreba - mne ako neveste by bola len zavadzala, všetko potrebné mala pri sebe mama.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala bolerka šité na mieru tam isto kde šaty, rovnako aj závoj. závoj za 40€, bolerká po 30€ (s 3/4rukávom a krátkym) inak predávam v bazare, bižu náušnice okolo 5€ a náramok som si robila sama. čelenku som nemala, iba živé kvety a ostatné veci som neriešila, hlavne kabelka sa mi zdá zbytočná
Odpovedať
V cene siat som mala bolerko, biely dazdnik (aj nam prsalo..), pompadurku (vobec som ju nepouzila), vankusik na obrucky, vankuse na odobierku (ani sme ich nebrali, kedze sme nepotrebovali). Zavoj ma stal takmer 90 Eur, bizuteria - nausnice a naramok 36 Eur (zavoj aj bizu su na predaj)... ..nic ine som uz nemala... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?