Kvetinový venček. Kde sa dá zohnať?

Ahoj dievčatá, nemala niektorá z vás kvetinový venček so závojom? Ak áno, ako by som sa k tomu dopracovala? Nenašla som ani vhodné foto, ale myslím niečo na tento štýl: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Ďakujem krásne za pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokud mas sikovnou kvetinarku, tak ti to urcite hezky zpracuje z zivych kvetin a budes prava vila, je to velmi hezky a dnes i originalni napad!!! V salonu pak jen vymyslite vhodny klip na zavoj a budes mit vyreseno!! Preji hodne stesti!
Odpovedať
Profilova fotka
Nebo si koupíš závojovinu sama a ta květinářka Ti to tam přidělá. Volila bych asi taky živé - bude to zajímavější. Na Slovensku máte spoustu šikovných floristů, určitě někoho najdeš! Nebo jsi chtěla inspiraci fotek?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky. viem že sem to vôbec nepatrí takáto otázka, ale vidím že vy tu teraz diskutujete. chcem sa opýtať, či na menovky rodičov sa dáva meno, alebo napr. mamka . alebo také čo. ospravedlnujem sa za skočenie do témy
Odpovedať
Profilova fotka
jajuliatko: to zalezi, my jsme davali jmena, nekteri davaji napr. " mama nevesty" " tata zenicha" apod. Je to podle toho co se ti libi vic, pravidla na to neexistuji :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Zabka, uz som si myslela, ze som jedina, co chce mat vencek z kvetov, ako mali nase stare mamy... :-) Neviem este presne ako to urobim, ale coskoro sa stretnem s mojou kvetinarkou tak sa poradim a dam Ti potom vediet... Ja ale nechcem so zavojom... ja som chcela skor nieco na sposob Hlavnej hrdinky z filmu Zelary.... :-D
Odpovedať
http://www.1stopflorist.com/catalog/i...
Odpovedať
jasminet - presne niečo také som myslela. :-) Len ma trošku ohúrili tie ceny :-p Keď som to pozerala, tak ma napadlo, že možno by nebolo zlé mať len takú kvetinkovú "čelenku" a z nej závoj, niečo na spôsob kombinácie korunky a závoja. haluzkamakova - som zvedavá čo ti na to povie, netrpezlivo budem čakať info ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Já myslím, že to pro květinářku nebude problém - já jsme dělala květinovou čelenku. Myslím, že nebude problém se domluvit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Věneček je sice trochu netradiční ale z vlastní zkušenosti můžu jedině doporučit - odpadne složité česání, jen je potřeba ho správně vytvarovat a přisponkovat (ja jsem mela 2 pinetky a stačilo bohatě:-)). Hlavní je šikovná floristka a správně zvolaný styl k šatům a celkovému ladění svatby!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?