Kde mozem dokupit ramienka k satam?

Ahojte, prosim poradte mi na akej stranke alebo kde mozem doobjednat ramienka k satam? alebo poradte aky druh, na fotke k satam su ramienka len provizorne pridané, no nepasuju :-(
Odpovedať
kúp látku a krajčírka ti ich našije, neviem o tom, že by sa dali objednať len ramienka
Odpovedať
a keby si si dala nasit ramienka z krajky? nejaku dopasovat k tomu lemu co mas na konci sukne.. ja to chcem tiez tak riesit ak najdem iba korzetove saty :)
Odpovedať
Dakujem vam za nazory....skusim pozriet nejaku podobnu latku, dufam ze sa mi podari najst vhodnu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala dosite ramienko k satam. saty som mala kupene maggie sottero vo vypredaji zo salonu a krajsirka mi dosila ramienko okolo krku. ale skus sa popytat v svadobnych salonoch. niekde ti vedia ramienka objednat a mozno aj pozicat. len teda upozornujem, ze kupa nebude lacna
Odpovedať
@nika360 urcite len usit
Odpovedať
nechápem došívané ramienka... vysvetlíte mi prosím dovod?! šaty sú krásne bez nich, dopĺňané ramienka sú vždy hrozne rušivé a vyzerajú v 99% strašne (presne ako na fotke)
Odpovedať
annalicious_ - ramienka kvôli tomu, že som vôbec nechcela šaty bez ramienok, no sadli mi práve tieto a preto si chcem dorobiť ramienka...myslíš, že by boli rušivé ramienka keby boli takej istej čipky ako je na spodku šiat?
Odpovedať
@annalicious_ ramienka kvôli tomu, že som vôbec nechcela šaty bez ramienok, no sadli mi práve tieto a preto si chcem dorobiť ramienka...myslíš, že by boli rušivé ramienka keby boli takej istej čipky ako je na spodku šiat?
Odpovedať
@nika360 taku istu cipku asi tazko zozenies ,daj si na ne radsej organzu co je na satach
Odpovedať
@nika360 myslím, že ti pekne sedia aj bez ramienok... takú istú krajku asi naozaj nezoženieš a myslím si, že by sa s tým korzetom dosť bila... tá spodná krajka je ok, lebo je od korzetu ďaleko... s ramienkami neblbmni, šaty ti nespadnú:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?