Svadobný darček pre naj kamošku. Poraďte mi, čo kúpiť

Ahojte, prosim poradte mi, co mam kupit kamoske ??idem jej aj za prvu druzicku.. :-) DAKUJEM
Odpovedať
ivanka, najlepsie sa jej spytat :-) lebo ty ju najlepsie poznas, napr. ja by som mojej dala nieco origos, ona je dost blazniva, takze by som jej asi zaplatila kurz latino tancov alebo tak neco...ale tazko radit pre osobku,ktoru nepoznam :-N
Odpovedať
Profilova fotka
luko, suhlasim.... moja kamoska by zasa kurz latino neprezila, ale svadobny album a ramiky na fotky, pripadne prekvapenie, co by som jej dala az po svadbe - ona by urcite chcela taky zaramovany plagat s venovaniami od vsetkych hosti, alebo od kamaratov, pripadne co teraz vidam tie taniere popisane od vsetkych milymi prianiami.... moju by to rozplakalo, obavam sa :-D Ivanka, porozmyslaj, urcite ju poznas lepsie ako my :-) ale inspiraciu dame;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... síce minimum, ale možno pomôže ;-)
Odpovedať
Ivik, ahojko, kto sa ti vydava??? :-) pa x-)
Odpovedať
Ahojky moja, moja naj kamka zo strednej skoly sa vydava a bola ma volat zaprvu druzicku a ja neviem co jej kupit :-( no ale inac sa strasne tesim..a bude mat aj babatko, takze dvojnasobna radost:)
Odpovedať
Podla mna sa da vybrat pekny darcek...je vela moznosti... skus zistit co ma rada,,,aka farba sa jej paci... a ked nieco v meste uvidis tak ta to zaujme...mozno
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Musíte uvažovať tak, že čo by najviac potešilo Vás. Mňa by potešilo niečo vtipné a užitočné Teraz som otcovi kúpil elektronickú cigaretu, odporúčam ako darček pre ženíchov-fajčiarov, fakt to pomáha prestať fajčiť a nieje to také škodlivé :)
Odpovedať
Profilova fotka
jamie, tak možno na narodky ale na svadbu takéto hlúposti ako chladený pollitrák:)sa hodí .... reklama je fajn vec... ja som mojej kúpila nočník,kedže čakali bábo a pak lampičky na nočný stolík,ktoré chcela:)
Odpovedať
Profilova fotka
moja naj kamoska mi bola samozrejme aj prva druzicka a vedela co mi kupit a kedze ma pozna ako svoje dvojca tak sa ma spytala priamo ze videla krasne striebornu sadu ale mam ist s nou kuknut a ak sa mi bude pacit tak je moja ja som vedela ze nemusim tam chodit lebo presne vybrala to co sa mi pacilo kedze moja oblubena je zelena tak mi vybrala kamienky v tomto odtieni ladene s bielou uzas... cena tam nebola takze neviem kolko to stalo ale to je nepodstatne...podstatne je ze som sa velmi potesila...
Odpovedať
podla mna by bolo super pre najlepsiu kamosku napr. vikend v Parizi, v Rime, Barcelone alebo relaxacny pobyt v jednom zo slovenskych miest, ci kupelov... ;-) ;-) Podla mna nic extra sa neoplati kupovat a takto si mlady par aspon oddychne a uzije svojich par peknych dni spolocne ;-) tolko moj nazor. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ved hej je to velmi pekny dar na ktory ti ostanu krasne spomienky,ale ked nato nema tolko penazi...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
tu majú hodne pekné a originálne veci: http://www.origosky.eu/sk/
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja odporucujem sa priamo spýtať, nakoľko som tento rok bola na viacerých svadbách a pri každej svadbe si želala nevesta iný dar / buď konkrétnu vec, alebo peniaze/ .. a aj ked ste kamošky, nie vždy sa musíš trafiť presne do jej vkusu. A druha vec, určite to chce darček aj pre bábo.. ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@ivanocka331 ahojky..ja som od mojej naj kamosky - tiez druzicky dostala krasny Swarowski fotoramik..neviem kde ho zohnala, ale myslim ze zo zahranicia..a fakt je to nadhera..tak mozno tiez nieco take do ktoreho si potom mozu dat svoju svadobnu foto :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?