Svadobný dar pre bláznivý pár

ahojky, veľmi dobrá kamarátka sa bude vydávať a oni sú naozaj úplne uletený pár, každý víkend buď niekde skáču nejaké bungee, alebo sú na lyžiach alebo naposledy boli na mallorce sa potápať. No a ja rozmýšľam čo im dať ako svadobný dar a peniaze beriem ako poslednú moźnosť radšej by som im dala niečo iné, nenapadne vás niečo ?
Odpovedať
1
2
@romanka212 Let balonom, ferrata so spievodcom, kurz horolezectva... ak si myslis ze naozaj ocenia nieco take viac ako dostat priamo hotovost.
Odpovedať
Profilova fotka
V pohode takyto darcek. Vies, aspon budu mat spomienku, co si myslim, ze je hodnejsie, ako by mali dar niekam supnut do policky. Kukni zlavomat, tak je tychto adrenalinovych darcekov na vyber celkom dost :)
Odpovedať
prípadne nejaký fakt že uletený album, možno robený na špeciálnu požiadavku, na všetky ich výlety a zážitky :)
Odpovedať
Profilova fotka
zadaj si do googlu, ze zazitkove darceky a vyhodi tam milion veci. kadejake kurzy, lety balonmi, skakanie z mosta, prevezenie sa v drahom, rychlom aute, fakt veci od vymyslu sveta :) a pokial su takyto akcny tak si myslim, ze ich to potesi viac ako peniaze
Odpovedať
Profilova fotka
Pre taky uleteny par, ako si ich nazvala si neviem nic lepsie predstavit. Mozno nejaky skok z mosta alebo nieco take adrenalinove, na zlavomate mozno najdes nieco take :)
Odpovedať
Profilova fotka
Isto by som skusila ten zlavomat. Ja som tiez priatelovi kupovala cez tu stranku zoskok z lietadla. Tak vyskusaj pokukat tam :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak im podaruj normálne tandemový zoskok alebo niečo také :) tak ako ti baby písali, zadaj si do googlu zážitkové darčeky a môžeš vybrať aj celý deň :)
Odpovedať
Určite zážitkový darček.
Odpovedať
Profilova fotka
mne minule vyskočila taká reklama, že sa dá zaplatiť aj taký let kde si vyskúšaš pilotovať lietadlo, to by sa im možno tiež páčilo
Odpovedať
sú možno bláznivý, len aby si sa im trafila do vkusu, to je dosť náročné, radšej by som im asi dala peniažky a možno tipy ako ich využiť ;-)
Odpovedať
Mne sa paci ako pise Noij , postahovat ich sialene fotky a dat na zakazku vyrobit ci uz nejaku vtipnu fotoknihu alebo handmade album, kde to budu mat zdokumentovane.Keby to je handmade v strede prestanem, a dam tam obalku ze na prvy adrelin v manzelstve( za sumu si kupia co chcu) a v albume mozu pokracovat.Ze do polky frajersky po polke manzelsky ale dtale sialeny zazitkovy album.A mas aj nieco co ostane a pracholapacom sa nestane :) A aj istotu ze da trafis do vkusu ked das peniazky do obalky a zazitok si zvolia sami :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sweetluska aj to by bolo riesenie. vsak teraz aj reklamuju v telke nejaku fotoknihu a podla toho, co som videla, tak vyzerala celkom fajn. zalezi aj od toho, ci sa vies dostat k takym fotkam, lebo ak ano, asi by som dotoho sla. neboj isto by sa pacila
Odpovedať
Článok sa načítava...
a čo tak napríklad nejakú kameru aby si mohli natočiť zážitky ktoré si sami vyberú ? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@alinagalina ak maju radi taketo zazitky, tak by som povedala, ze uz nejaku maju :(
Odpovedať
Profilova fotka
ak je to tak dobra kamaratka, ze si ochotna do nich trochu investovat tak niektori z tych darcekov co ti tu baby vymenovali by mohli byt fajn :)
Odpovedať
Profilova fotka
Co tak lekcia surfingu? Ci to by bolo pre nich malo adrenalinove? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekny parik. Ja napriklad tiez adrenalinom nepohrdnem, ale skor co sa rychlosti tyka. Vysky moja hlavka moc nezvlada :) Aj mas nejaky rozpocet, ktory by si vedela na darcek pouzit? Mozno by sa tak lahsie premyslalo, teda ak si uz nieco nevybrala :)
Odpovedať
Profilova fotka
@rosiena a to sa take ponuka aj na Slovensku, ci?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@boskovie to je možné, ale zase im ťažko vybrať nejaký adrenalínový zážitok, predsa len to sa objednáva dosť do predu takže aby sa nestao že im objednáš niečo čo už majú pol roka zarezervované :)
Odpovedať
ale to je pravda, to ma nenapadlo ze to uz mozu mat zarezervovane, jeziiiis no tak nic tak nieco ine asi
Odpovedať
vravím skús napríklad tú kameru :) učrčite nejakú majú, ale prečo im nekúpiť lepšiu, my sme synovi na tieto vianoce kupovali túto, https://www.mall.sk/outdoorove-kamery... skús pozrieť
Odpovedať
Ja by som mozno kupila aj ten taky fotak co sa da pouzivat aj pod vodou, to by tiez asi vyuzili :) Minimalne na dovolenke a fotky su z toho super co som pozerala.
Odpovedať
rybienka - mas nejaky taky ? ak hej tak mi ho posli porsim ta to znie tiez dobre alinagalina - toto vyzera tiez velmi dobre, aj ta cena sa mi pozdava, len aby to bolo aj dobre aby som nekupila macku vo vreci
Odpovedať
Profilova fotka
@mielena ano ano aj v Liptovskom Mikulasi, v Tatralandii, tam je takato vec a podla mna je to pecka, ked niekto ma rad adrenalin :-)
Odpovedať
aj by som ti povedala že si ju choď niekam vyskúšať najprv ale neviem či je už na to čas :) riešiš to dosť na poslednú chvíľu podľa mňa
Odpovedať
hovor mi nieco ja sa zo seba asi zblaznim vsetko na poslednu chvilu :-S ideme dnes kupit tu kameru, dakujem za radu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte dievcence. vidim, ze ste tu pisali kadejake zazitkove darceky, no su uz dost stare a preto by som sa rada opytala, co teraz tak najviac frci? moja kamaratka bude mat v maji svadbu a chcela by som im podarovat nejaky fakt originalny darcek. tak dajte nejake tipy, co ste kupovali ;-) :-)
Odpovedať
@puklinha hellou :-) V prvom rade by si im mala dat taky darcek, ktory ich vystihuje. Co tak maju radi? Hory, adrenalin, relax, hm?
Odpovedať
@selminia Po viac ako 2 rokoch uz dar isto vyriesila ;) stara diskusia ;)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?