Kedy začnú chodiť svadobné telegramy a blahoželania?

Nevesticky, poradte, kedy vam zacali chodit gratulacne telegramy a blahozelania? My totiz mame uz len tyzden do svadby a zatial sme dostali len jedno - neviem ci to ludia pribaluju k svadobnym darom priamo na hostine a potom sa to vyklada na jeden stol alebo by sme uz normalne mali byt teraz "zahadzani" blahozelaniami? Sice citat tie blahozelania neplanujeme no chceli sme ich vylozit na jeden stol kde by si ich mohli pozriet ti co by chceli. No nedopadne to nakoniec tak ze ziadne nebudeme mat?
Odpovedať
weroni neboj oni uricite pridu, ak ste poslali oznamka ;-) Niekde to zvyknu robit tak, ze zhromazdia blahozelania na poste a prinesu naraz... ale neviem,ci to naozaj tak funguje, ale predpokladam, ze ano.Dalsia moznost je, ze sa to zdrzalo kvoli velkej noci, tak meska posta. Pripadne si to nechavaju na poslednu chviku vsetci...
Odpovedať
anamor: dikes :-) Ja som si fakt myslela ze sme nejak uplne mimo... aj ked je pravda ze drvivu vacsinu oznameni sme davali osobne - mozno ti ludia neposielaju gratulacie lebo tak ucinili osobne a este raz pridu zablahozelat pred urad po sobasi s kvetmi... Takze mozno aj preto neposielaju este aj blahozelania... no nie?
Odpovedať
je to mozne, aj ked ja aj ked idem zablahozelat osobne blahozelanie na pamiatku posielam.
Odpovedať
Ahojte kočky, neviem či mám správnu informáciu, ale zdá sa mi že pomerne nedávno Slovenská pošta prestala poskytovať službu - telegram. Počula som to v rozhlase cestou v aute - neviem či to už platí, alebo šlo v rozhovore o budúcich plánoch - každopádne bolo by to vysvetlenie pre Weroni. Zarazilo ma, že v Českej republike táto možnosť naďalej existuje... Vysvetľovali to počtom obyvateĺov - vraj sa im to neoplatí.
Odpovedať
zuzzka myslím, že máš pravdu, ale weroni asi myslí blahoželania - pohladnice
Odpovedať
:-) :-) :-) ja som si odložila telegramy z promócie a keď som sa hrabala v starých dokumentoch - našla som odložené telegramy zo svadby našich - a to bolo teda poriadne dávno, preto ma to napadlo. Karetkové blahoželania bývajú priložené v svadobných daroch - určite ešte prídu + budú doručené spolu s kvietkami priamo na obrade ;-)
Odpovedať
weroni, u nas je skor zvykom doniest blahozelania osobne..bud pri odovzdavani daru alebo kvietkov v den konania svadby
Odpovedať
jeeeej baby, dakujem, ste ma povzbudili :-) ja som sa uz zlakla ze toooooooolko oznameni sme poslali a vsetci nam "len" osobne zablahozelaju ;-) tiez som si myslela ze mozno osobne - po sobasi ked u nas zvyknu byt vonku pred uradom alebo pred kostolom rady ludi ktori prisli doniest kvetinku a zablahozelat no nebola som si ista takze este raz dik :-)
Odpovedať
mozno ich niektori poslu az po svadbe. Teda my posielame pohladnice az po...
Odpovedať
jana3: aj to je mozno - no ja som skor myslela take pohladnice ktore sa na niektorych svadbach zvyknu citat niekedy pred polnocou alebo tak - inde - a aj my sme to tak planovali urobit - sa im vycleni jeden stolik na ktorom budu vsetky vylozene a kazdy kto bude mat chut si ich bude moct pozriet - nudit hosti citanim by mi bolo proti srsti - kto by chcel by si ich pozrel a kto nie tak nie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dostali najviac blahozelani v tyzden pred svadbou a uplne najviac v piatok pred svadbou, takze urcite pridu, ziadny strach ;-) a od hosti, ktori boli pozvani na svadbu sme dostali blahozelania rovno s darom - bud v piatok vecer alebo v sobotu pred sobasom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
my tiez planujeme ich len vystavit, ale ak tam bude niekolko, co by stali za precitanie, tak ich urcite precitame... :-) z toho mnozstva si vyberieme asi tak zo pät telegramov na spestrenie a pobavenie ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?