Darček

Ahojte, chcem sa spýtať na váš názor, či nie je blbé dať novomanželom do daru aj napríklad kresielko alebo niečo pre dieťa, keďže už čakajú. Samozrejme aj peniaze chcem dať. Na jednej svadbe dávali plienkovú tortu, to sa mi zdalo celkom, veď sa im to hodí. Čo si o tom myslíte?
Odpovedať
@barbief kludne preco nie len by som sa najprv snazila nejako zistit ci nieco take uz nemaju....
Odpovedať
Profilova fotka
@barbief pokojne, ale presne ako píše @sense, zisti, či už niečo nedostali, príp. čo by si priali. Inak ja mám vo výhľade raz niekomu darovať toto http://www.babymarket.sk/sk/5405/1861... veľmi praktické a super to je :)
Odpovedať
ja si myslim, ze ked je uz na nevesticke viditelne tehotenstvo, ze takto bude uvazovat 80-90% ludi, co budu chciet dat dar na svadbu zamerany, urceny dietatu. Budu mat male dieta, kupme nieco prakticke pre dieta. Plienkova torta je original, to sa mi velmi paci....lebo to uz je naozaj originalny darcek - ale vystihuje len to dieta. Preto, ak chces byt originalna hlavne, co sa novomanzelov tyka, asi by som zalovila, vypatrala (neviem, ci poznas obidvoch, alebo len jedneho z nich) co naozaj je prospesne pre obidvoch/ obitroch :-) - co ich vystihuje.... Je to len moj nazor, nemusis ho akceptovat....vychadzam len z klasickeho vzorca, co sa deje pri rozbalovani darcekov.
Odpovedať
No je to pravda, že skôr by sa to možno hodilo na krst, ale keď oni majú všetko. Bývajú spolu dlho, takže všetko majú zariadené. A tak aspoň budú mať pre bábo vecičky a nemusia nič kupovať.
Odpovedať
@barbief asi najťažšia záležitosť, keď majú všetko. Možno naozaj nejaká netradičná forma, obálečka na peniažky + pribaliť malé detské papučky. Tie bývajú chutné. Tým pádom by si vyriešila decentnú obálku alebo krabičku pre novomanželov ( dnes je už veľa krásnych spôsobov, ako darovať peniaze) + pre bábätko milé papučkovské gesto.
Odpovedať
moja sestra sa vydávala tiež už s dosť veľkým bruškom a adekvátne tomu dostala aj darčeky :-) stôl s balíčkami vyzeral skôr ako na krstiny a nie na svadbu, ale veľmi to ocenila, pretože taká výbava pre drobca je strašne drahá ... ja som jej kúpila toto vajíčko http://www.babybabo.sk/babybabo/eshop... a k tomu som pribalila obáločku na prilepšenie, aby sa im nekrivdilo, že na dospelákov som nemyslela :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?