Ženích silný alergik - akú kvetinovú výzdobu zo živých kvetov?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, potrebujem poradiť. rada by som mala výzdobu zo živých kvietkov (alebo aspoň zmiešané - živé plus gumenné umelé). Mám problém, lebo snúbenec je silný alergik a bola by som nerada, keby sa zle cítil - krvavé oči, malátny, utlmený liekmi... svadba bude 5.9.2015, najskôr som chcela tulipány, no výjdu vraj draho, teraz rozmýšľam "nevestin závoj" (neviem ako sa to volá) + ruže... Páči sa mi aj vidiecky štýl - levanduľa, alebo vintage - ruže, kamienky a podobne... sama sa ešte neviem rozhodnúť. výzdobu si chcem robiť svojpomocne s družičkami a kamarátkami vo štvrtok pred svadbou, o živé kvety sa postará aranžérka, s ktorou som dohodnutá. Bábo, raď! ďakujem ;)
Odpovedať
ahoj. my budem mať vo vázach vrbové prútie a na ňom pripevnené kvietky orchideí a ratanové guličky. tiež mi vadia niektoré kvety, preto táto kombinácia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinka6282 perfektná kombinácia, škoda že ma to nenapadlo ked som robila ja výzdobu :) @salsape tiež som robila len jemnú výzdobu kedže aj ja som alergička.. mala som vo vazičkach po jednej gerbere + ikebana na stole bola menšia a pani kvetinárka mi z kvietkov z ktorých sa dalo, odstranila tie peľove tyčinky .. trpela som však v kostole, pretože rovno pred nosom som mala ľalie ktoré mi najviac vadia, brutal :-D ale tak teta kostolníčka nevedela :)
Odpovedať
@salsape Ahoj, no ruže môžu byť ale "nevestin závoj" - gypsa má trošku prenikavú vôňu ... Tulipány sú dostupné celoročne - ale sú len trošku drahšie ako napr. teraz ... Možno Lalie Aziat - nevoňavé ... aj Karafiáty - Dianthus voňajú, Frézie voňajú strašne prenikavo, V septembri sú dostupné Hortenzie a tie nevoňajú - určite sa poraď s aranžérkou :) ...
Odpovedať
@salsape Napr. na obrázku máš Gypsu a Ranunculus :)
Odpovedať
viem, ze to vyzerat smiesne, ale daj si jednoducho umele ja som silna alergicka a normalne umele mozu byt je to vas den d tak druhych nech to netrapi
Odpovedať
Profilova fotka
stačí si dať v kvetinárstve odstrániť peľ z kvetov a je po probléme:)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?