Zelenkavá výzdoba

ahojte baby je tu dáka prosim čo mala alebo ide mat zelenu vyzdobu? a ako bude oblečená alebo bola nevesta?dakujem za rady a foto ak by ste dali dakujem pekne.-))
Odpovedať
ahoj. môj brat mal výzdobu do zelena. na stoloch biele obrusy, cez stred stola zelená organza (aspoň myslím, že je to organza :-)) a biele lupene, ako menovky mali zelené jabĺčka a na nich bola špendlíkom pripevnená menovka. a na stoličkách mali len zelené mašle, bez bielych návlekov. a nevesta bola v bielom. pridávam aj foto :)
Odpovedať
ahoj aj ja som mala zelenu... viac vid album
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj :) ja planujem mat zelenu vyzdobu... :) resp zeleno- bielu...ja budem mat normalne klasicke biele saty, a chcem to zladit so zelenymi topankami, kytica bielo zelena-biele ruze, zelene cimbidie a podobne... :) tesim sa na to... :)
Odpovedať
dakujem velmi pekne baby....no ja by osm chcela zeleno zlatuuu a maslové šaty no uvidime ako čo všetko .-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@login27 ked sa nevies rozhodnut, popozeraj na guty.sk alebo aj na fejse su ako Guty...maju rozne vyzdoby...velmi pekne, urcite sa budes mat cim inspirovat... :)
Odpovedať
ahojte, kto by sa rozhodol pre zelenu vyzdobu, viem mu ponuknut na prenajom, prip. na predaj vela veci, ktore su originalne, pretoze ziadna svadobka take urcite nema...napiste, poslem viac fotiek :), nieco mam aj v bazariku. ide o komplet vyzdobu hlavneho stola (biele labute, ikebany 3 kvetinovych gul, z ktorych su spustene pletene srdcia), ozdobene sviecky, originalne drziaky zo zeleneho drotu na svadobne menu, 6 ikeban - tema: biele gerbery, pletene biele gule a vela tvorivych napadov
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?