Výzdoba svadobných priestorov - tipy na agentúry

Profilova fotka
Ahojte :-) poradte mi nejaké svadobné agentúry alebo niekoho, kto sa venuje výzdobam. Resp. kto Vám robil výzdobu sály a aké ste mali skúsenosti. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, venujem sa svadobným výzdobám už desiaty rok, takže ak by ste mali záujem, pozrite si moje práce a ak vás zaujmú , kontaktujte ma v IP
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@m_agdalen_e Dobrý deň sme svadobná agentúra, ku každej svadbe pristupujeme ako k vlastnej ;) Veľmi radi pomôžeme, poradíme a usmerníme. Vieme zabezpečiť komplet svadobnú výzdobu sály, auta, kostola, svadobnú kyticu a iné doplnky. Našu prácu si môžete pozrieť priamo tu alebo na FB. Neváhajte a kontaktujte nás o nezáväznú cenovú ponuku s Vašou predstavou o výzdobe. prajeme pekný deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň sme svadobná agentúra svadba-snov ktora vám vie zabezpečiť komplet všetko ....kvetinovu vyzdobu,výzdoba auta či kostola,svadobnej kytice ,stoličky,stoly,návleky,obalenie sály (stanový efekt),svetelne steny,hviezdne nebo , podsvietenie rôzny inventar no proste na co si spomeniete .......... A veľa dalšieho ...... Neváhajte a kontaktujte nás o nezaveznú cenovú ponuku.... s cenovou ponukou pracujeme az po uplnu spokojnost nevesticky .
Odpovedať
sestra mala svadbu tento rok a všetko sme robili sami :) vyšlo to oproti agentúram naozaj lacno, kvietky sme objednávali vo veľkosklade, nejaké drobnosti sme objednávali z aliexpress (napr balony a krabičky pre hostí) a nedávno mali v tedi krásne vecičky na svadbu možno ešte majú ale tu https://www.kimbino.sk/tedi/ to už nevidím no možno ak sa nepredalo ešte im ostalo :) Kamarátka ide robiť svadbu ale jej sa to samej nechce a tiež hľadá agentúru a našla za super cenu Anavi event, myslím že majú nejaké foto aj na instagrame :)
Odpovedať
Ahoj, moja dcéra sa vydávala a mali sme -Svadobná výzdoba Laura- pozri si na FB. Veľa agentúr sme oslovili a tie pálky, skoro sme z nôh spadli. Potom mi kolegyňa odporučila Laura a bola som nad mieru spokojná, tak krásne nám vyzdobili sálu, presne podľa predstavy mojej dcéry, aj kostol, auto - svadobnú kyticu a neporovnateľné ceny za všetko - úprimne Ti ich odporúčam- môžem Ti poslať aj t.č. ak chceš, ale na FB majú. Dali sme si vypracovať cenovú ponuku aj im a porovnávali sme - neporovnateľné ceny. Nech Ti to dobre dopadne.
Odpovedať
@m_agdalen_e pekný deň prajem ...aj ja sa venujem svadobným výzdobám...našu prácu si môžete pozrieť na FB...ak budete mať záujem ozvite sa ..určite by sme sa vedeli dohodnúť. :) s pozdravom erika faturikova
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?