Výzdoba hlavného stola bez ikebany

Ahojte nevesy. Výzdobu si budeme robiť samy. Dostali sme s drahým taký nápad, že na náš stôl nedáme žiadnu ikebanu. Namiesto toho sme kúpili dve holubičky ( každá má cca 15 cm), tie pripevníme na stôl namieto ikebany, do stredu. vedľa nich z každej strany budu tri sviečky a ďalej vázička s troma gerberami. Len mám obavy či to nebue pôsobiť moc prázdne... Lebo tie holubičky nie sú moc veľké. Čo vy na to?
Odpovedať
ahoj...my tiez nebudeme mat ziadnu ikebanu...mne sa to proste na ten stol nehodi...tiez si robim vyzdobu sama a dnes je tolko moznosti :)
Odpovedať
ja tiež neplánujem žiadnu ikebanu ani inú ozdobu na náš stôl. budeme mať rovnakú výzdobu ako na ostatných stoloch.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubkopetka my tiež bez ikebany a tiež výzdoba ako na iných stoloch
Odpovedať
Fajn, tak to ste ma potesili vsetky. Ze nebudem jedina :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ani ja nebudem mať ikebanu na našom stole, ja chcem mať totižto pred nami svadobnú tortu, zároveň tam budem mať vo váze moju kyticu, a k tomu samotná výzdoba stola, svadobné poháre, sviečky, atď... takže som nechcela aby to tam pred nami bolo prepchaté.. :)
Odpovedať
Mne príde ikebana zbytočný špás a tak som si vymyslela super náhradu, dúfam, že mi to vyjde. Jedna pani od nás mi vyskladá tie krásne origami labute a tie budú namiesto ikebany.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som nemala ikebanu:)))kludne kuk do mojho svadb. albumu je tam fotka nasho stola---
Odpovedať
ikebana nebude... ked si predstavis, co vsetko tam budete mat... pohare, vazu s Tvojou kyticou, nejake sviecky, pripadne tortu... potom velakrat nie je svadobny par ani za tym stolom vidno...
Odpovedať
Ved prave, chcem mať výhľad na sálu, a nie aby ma zakrývali veľké kvety. Tak som sa rozhodla správne :-)
Odpovedať
Dievčatá v prvom rade pochybujem, že by ste mali na stole pred sebou ikebanu.Ikebana je druh japonského aranžmánu, to čo nesprávne označujete ikebanou je vypichovaný aranžmán, konkrétne druh aranžmánu nazývaného "parter". Parter je aranžmán, ktorý sa vyznačuje nízkou výškou, aby neprekážal hosťom pri stolovaní a vzájomnej konverzácii.Napriek tomu súhlasím ,že nie je nevyhnutné mať kvetinovú výzdobu pred nevestou a ženíchom.Niekedy je lepšie mať menej dekorácií,aby to nepôsobilo preplácane.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez sme nemali "ikebanu" pred sebou, bola tam moja kytica vo vaze a pred svadobnymi rodicmi dalsie mensie vazicky s kvetinovou vyzdobou, a bola som spokojna. Podla mna to neposobilo prazdne, ale praveze elegantne ;-) Takze @lubkopetka do toho! ;-)
Odpovedať
@lubkopetka ahoj, aj my budeme bez ikebany, či parteru. asi takto, ako na fotke som skúšala, len iný krajší kvet tam bude, dole tá girlanda bude rozprestrená a sviečky zapálené. tak :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ani my nebudeme mať na stole žiadneho obra. Viaceré nevesty odtiaľto ich mali prekrásne, ale mne to bolo tak nejako ľúto... všeobecne som chcela čo najmenej kvietkov, hoci ich milujem. Možno práve preto ;-) Od ľudí chcem, aby mi na svadbu priniesli iba po jednom kvietku, a to dokonca konkrétnom, takže som si povedala, že na hlavný stôl podávam do váz presne tieto kvety. Bude to aj také milé symbolické. :-) A farebné. Lenže nás napokon bude za hlavným stolom sedieť asi desať, takže potrebujem dosť sviečok, nech tam nie sú potom prázdne miesta.
Odpovedať
bude to nadherne urcite, musi sa to najma tebe pacit. a vobec sa netrap tym, ze nebudes mat na hlavnom stole mega ikebanu ako na zjazde KSC. fantazii sa medze nekladu a dnes uz nic nie je povinne alebo zakazane ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?