Veselá farebná výzdoba - ružová, zelená, žltá

Prosím mali ste niektorá alebo plánujete farebnú výzdobu? Rada by som nakukla - pre inšpiráciu. Mám predstavu farebné stuhy, farebné kvety atď. Mám dilému, či striedať aj stuhy na stoličkách a servítky - cyklámenová, jabĺčkovozelená, žltá alebo v tomto prípade radšej voliť len jednu farbu (cyklámenovú). Čo myslíte, ako to bude lepšie? Za každú dobre mienenú radu vopred ďakujem :)
Odpovedať
ja by som volila len jednu výraznú farbu a ďalšie jemnejšie odtiene, aby to vyniklo a nevyzeralo to lacno, zvoľ jednu ústrednú farbu, ostatné aj 2 - 3 odtiene ale jemné farby
Odpovedať
podľa mňa je menej niekedy viac... ja osobne by som veľmi do kikiriki orgánz nešla... skôr kombinácia tých stužiek na stoličkách a farby by som skôr riešila kvetmi... na bielych obrusoch krásne vyniknú... a servítky napr. ružové? zelenej na kvetoch bude dosť :-)
Odpovedať
Takze radsej len jedna farba - cyklamenova - servitky aj masle. Myslela som si :). No mam v plane za nas spustit stuhy v tychto farbach + urobit vlajkovu girlandu z latok v tychto troch farbach na hlavnom stole cez banketovu suknu, farebne kvety a teda ostatne lebn jedna farba - a teda cyklamenova. Este neviem aku stredovu stolu na stoly.... Nechcem organzu! Pekna by bola mozno nejaka latka alebo nejaky iny material....
Odpovedať
pozri album @cemalis http://www.mojasvadba.sk/blog/cemalis... - mali pestrofarebu vyzdobu este aj v kombinacii s bodkami a podla mna to vobec neposobilo lacno, ako pise @moni244 ;-)
Odpovedať
@lubka04 vobec nie je pravda, ze pestrofarebna kombinacia musi posobit lacno...ja som mala presne tuto kombinaciu farieb (cyklamenova, fialova, zlta, zelena) a teda vobec to lacno nevyzeralo, prave naopak, pacilo sa mi to preto, lebo to vyzeralo krasne letne a sviezo a nie ze "volim si jednu farbu a v tej bude vsetko od ponoziek zenicha az po servitky". pozri moj album pre inspiraciu:) vobec sa neboj farieb, ked ich pekne skombinujes, bude to naozaj krasne:)
Odpovedať
určite chod do farieb, ale ja by som šla len do pastelových :) ja budem mať kvety pestrofarebne, pastelovo ružové, zelené, fialové, kremove a neviem ešte akej farby.... a ostatné doplnky budú krémovej maslovej farby.... a ešte rozmyšlam či stuhy na stoličky nedame slabulinko ružove :)
Odpovedať
@yukiki to bolo krásne! a popri tom jednoduché :-) veľmi sa to hodilo aj k nim :-) @lubka04 Super nápad! Bude to krásne! Podľa mňa nevoľ žiadnu ústrednú farbu.. To má každý :-D My plánujeme presný opak, chceme to jemné :-D Len biele gypsomilky, vresovec a drahý si vybral plesnivec do pierka :-D, čo sa mi zapáčilo hneď! Mne sa tie štóly do stredu nepáčia :-( Riešime to obdĺžnikovým zrkadlom, na ktoré poukladám vázičky a sviečky, ešte som premýšľala nad machom a šiškami, ale asi sa mi to nechce :-D Číslo stola asi zapichnem len do vresovca v kvetináči, to nemám ešte došpekulované. A to zrkadlo bude len v strede stola, stôl máme tak po cca 8 ľudí. Nechcem ani dominantné servítky, aby to bolo tón v tóne.. Iné veci neplánujeme na stôl (menovky, pierka, sklíčka :-D, darčeky - tie vôbec), aby bolo dosť miesta...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali tiež pestrofarebnú a bola som veľmi spokojná, nevedela som sa rozhodnúť len pre jednu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kukám na tie obrázky čo si tu dala a ja som mala presne tak striedané farebné stuhy na stoličkách :-D Podľa mňa mať skôr všetko jednofarebné vyzerá lacno, ešte keď sa k výzdobe zladí aj ženích s nevestou :-D Ale treba tie rôzne farby kombinovať opatrne, nepreháňať to, ja som napríklad nemala farebnú stredovú štólu, len jemnú bielu, farebná by už bola priveľa.
Odpovedať
krásne farby,dala by som presne takto vyrazne,ako ich mas na obrazku,je to take optmiiske a svieze a ak vsetko ostatne,obrusy a navleky budu biele,bude to top :)
Odpovedať
@lubka04 Ahoj, mi budeme mať cyklaménovú + jabĺčkovo zelenú. Vôbec sa neboj farieb, urob si to podľa seba. Ja chcem tiež striedavo tie mašle na stoličky, dvojfarebné servítky aj výzdobu. Páči sa mi to a to je pre mňa dôležité. Je to predsa naša svadba, tak si ju spravíme po svojom ... :-)
Odpovedať
aj ja sa pripájam, neváhaj a použi farby, ja som zase "alergická" na to, keď si niekto vyberie jednu farbu a potom si k tomu pomaly aj nohavičky zháňa...navyše táto kombinácia je veľmi in :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
krasa, chod do toho...aj ja som chcela taku vyzdobu- jarnu, sviezu, veselu... napokon som si dala ale podla oznamka mentolkovu so smotanovou a par prvkov bude v pudrovo ruzovej
Odpovedať
@vodavodickova - tebe som nedavno pisala, ze pre mna je vasa vyzdoba jedna z najkrajsich, velmi inspirativna naozaj! :)
Odpovedať
@lubka04 ja som si to az teraz uvedomila ze si to ty, prepac:) kazdopadne, naozaj som rada a neboj sa urobit farebnu svadbicku, bude to krasa:)
Odpovedať
@vodavodickova To vobec nevadi, ze si napisala, som len rada :) Mozem to napisat aj viackrat, ze bola krasna, lebo bola :)
Odpovedať
@katulienka33 - nadherna vyzdoba, super si to vymyslela, rozmyslam ako je mozne, ze som prehliadla tvoj album. Som rada, ze si nan upozornila. Mimochodom to ovocie v kornutkoch, vyzera neskutocne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubka04 my mame svadbu o mesiac a vyzdoba je jablkovo zelena-cyklamenova..
Odpovedať
Objavila som obrazok takejto štóly, bola by neskutocna, no take dokonale to nebude..., lebo s tym by bolo veeela prace. Pripadne ten druhy obrazok - latka- ruzove, zelene, oranzove bodky - z nej pas cez stred stolov...
Odpovedať
Profilova fotka
@lubka04 ďakujeeem :-) no ovocie bolo aj výborné, hneď sa to rozchytalo, nechcela som klasické misy s ovocím ktoré aj tak nikto neje. Ty si budeš výzdobu robiť sama alebo ju necháš robiť aranžérke?
Odpovedať
@katulienka33 Mam v plane sama, resp. aj s pomocou druziciek a kvety aranzerka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky to vyzera krasne.Take svieze jarne a plne energie.Dakujem za inspiraciu,nevedela som si to poriadne predstavit ako by to posobilo,ale vidim,ze je to nadherne
Odpovedať
Profilova fotka
Ľubi, čo sa bojíš, všetko bude dokonalé,svieže, letné, skrátka FRESH...a hand-made!už sa teším na realizáciu!
Odpovedať
@ejuska2586 ahoj kočky, aj mi chceme jabĺčkovo-cyklamenovú, organza na stoloch bude cyklamenová, servítky zelené a mašle sa budú striedať.... takto vystriedame stoly... ak by ste mali nejaké inšpirácie tiež sa rada pozriem :)
Odpovedať
Taak, konecne som sa rozhodla ako vyriesit štóly na stoly. Organzu som nechcela v ziadom pripade a kedze budem mat vyzdobu prevazne zo stuh, vymyslela som aj stoly v podobnom duchu. Prva fotka je inspiracna a druha a tretia moja skusobna realizacia - cize stuhy zatial nie su nasite, len prispendlene. :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?