Svadobná výzdoba na 15.10.2016 v Bardejove

Hľadám agenturu alebo aranžerku, kt. by mi pomohla prípadne urobila výzdobu svadobnej sály prípadne aj kostola... poradte niekoho..
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzankaa2016 Dobrý deň, skúste si pozrieť našu prácu. V prípade záujmu budeme radi ak nám pošlete Vaše predstavy. Realizujeme výzdobu v rámci východného Slovenska. Bardejov sme už navštívili a navštívime aj tohto roku v máji. Prikladám zopár foto našej práce. Pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
Skús merlot wedding agency :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzankaa2016 Dobrý deň, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy a firemné akcie. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. Pozrite si našu tvorbu a kľudne nás kontaktujte. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?