Svadobná výzdoba Bratislava. Na koho sa obrátiť?

Profilova fotka
Ahojte, vedel by mi niekto poradit ohladne vyzdoby saly v Ba? Na koho sa obratit?
Odpovedať
Profilova fotka
je to kopec takychto tem- kukni, najdes toho dost, aj kontaktov, ja odporucam Bella Bianca, info na nete ;-)
Odpovedať
Ahoj. Nám našu sálu vyzdobujú tí, ktorí nám to organizujú. Nie som tým nadšená, lebo som sa bola pozrieť, ako to vyzerá a rozhodla som sa, že si niektoré veci dokúpim v Ikei.
Odpovedať
Profilova fotka
V BA mas vela moznosti. Hocijaka agentura ti bude vediet zabezpecit vyzdobu podla tvojich predstav. Ale treba potom "trosku" zvysit rozpocet. Myslim, ze pokial mas rodinu, ktora je ochotna pomoct pri zhanani veci, nepotrebujes ziadnu agenturu. Ale je to na tebe.
Odpovedať
Ahoj, ja som mala Bella Biancu a bola som s nimi nadmieru spokojna, skus pozriet moj svadobny album...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja budem mat agenturu nie z bartislavy ale vyzdobu spravia hocikde ;-)
Odpovedať
Ahoj, ja som mala Splnene sny :) Bola som maximalne spokojna s vyzdobou, ochotou a pristupom, Cena bola velmi velmi prijatelna :)
Odpovedať
vie mi niekto povedať s akou cenovou reláciou sa môžem stretnúť pri Bella biance? pre obraz, 70 ludí, okrúhle stoly, výzdoba bu´d ružovo biela, alebo krémovo biela, sviečky, aj plávajúce, kvetiny a veľké srdce nad novomanželmi. Môže byť aj do IP. Rada by som porovnala s inou firmou. Vopred dík. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mas v IP :-D
Odpovedať
Ahoj Iko, mohla by som porosiť aj ja do IP čo sa týka Bella Biancy? Ja ich chcem tiež na svadobnú výzdobu tak by ma to zaújmalo. Dík.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
mozte mi poslat info do IP ohladne Bella biancy (ceny, pripadne osobne skusenosti) a tiez splnene sny? Dakujem
Odpovedať
o bella bianca> http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... splnene sny bohuzial tato tema sa na ms este asi nerozoberala, vyhladavac nenasiel nic
Odpovedať
Profilova fotka
to: folk_mony nechcem ta znechutit, ale precitaj si: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Článok sa načítava...
gaia, prave ten prispevok som jej tu nedavala ale mozno dobre ze si tak ty spravila...avsak je ovela viac pozityvnych skusenosti nez tych opacnych....takze ktovie kde je pravda:-)
Odpovedať
Profilova fotka
nam bude vyzdobu robit Wedday :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: anaxamon xex, sme ako dobry a zly policajt :-D to: gretuska niekde som teraz citala, ze jednej kocke prislubili, ze sa ozvu a nic...dalsia si zas strasne pochvalovala...asi zalezi, na koho natrafis...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam s nimi len tie najlepsie skusenosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: gretuska to je super ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte mam taku otazku - svadobnu vyzdobu saly zabezpecuje restauracia kde sa kona svadobna hostina alebo si ju treba zabezpecit osobitne?
Odpovedať
Profilova fotka
záleží od reštaurácie, ale väčšinou si zabezpečuješ ty...
Odpovedať
cama zavisi od restiky, nam ju ponukli,a le ja som si nieco doniesla zo svadobneho salonu, ten by mi vyzdobu urobil tiez,len sme boli daleko
Odpovedať
no ja sa spolieham na to ze nam to restauracia bude ochotna urobit lebo sa mi velmi nechce zaoberat popri tom vsetkom este aj zariadovanim vyzdoby
Odpovedať
presne tak - zavisi od restiky, niekde mi aj ponukli ze si mozem spravit vyzdobu den pred tym ked tam nebudu mat nejaku inu akciu a zistovala som si aj ceny cez agntury ale ja budem mat komlet vlastnu vyzdobu a cena za robotu cez agenturu sa mi zda vysoka (napr. len nafukanie balonikov 500sk)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali pol na pol... oni dali take tie ozdobne prvky na obrusy a my kvety... ale urobili by vsetko, ak by sme chceli ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte baby, nájde sa niekto, kto mal na svojej svadbe výzdobu od Bella Bianca?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte mal nekto na svadbe vyzdobu od GINKY A kolko tro asi stalo.Dakujem............
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte, mala som svadbu v Kosiciach 2.10.2010 a vyzdobu som mala velmi peknu.Mozem odporucit Svadobne ozdoby z Kurskej 6.Cena bola celkom prijatelna a pani majitelka nam vysla vo vsetkom v ustrety.
Odpovedať
Ahojte kocky,ja som mala svadbu 15 maja a s vyzdobou som bola nadmieru spokojna,pozrite si na face,ak budete mat niektora zaujem,mozem dat typ a velmi vyhodne,Mala som 70 ludi a suma bola perfektna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?