Svadobná aranžérka - Prievidza a okolie

Ahojte. Poraďte mi prosím nejakú dobrú a nie prehnane drahú aranžérku v okolí Prievidze. Najlepšie takú, s ktorou máte skúsenosť. Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak ste ešte nikoho nenašla, radi vám pomôžeme s realizáciou vášho najkrajšieho dňa. Kľudne nám napíšte. Našu prácu si môžete pozrieť aj na FB - Svadobná agentúra Veselie. Želáme krásny deň
Odpovedať
@anavil , ahoj. Nám bude robiť výzdobu Terezka Kližanová. Robí nádherné výzdoby a hlavne, je ochotná, milá a má kopu skvelých nápadov, neskutočne sa už teším na tú moju výzdobu od nej :-) . Ja som si bola všetko dohodnúť u nej vo svadobnej agentúre v Partizánskom, takže by si to nemala ani ďaleko z Prievidze :-) . Ak chceš, pošlem Ti na ňu kontakt v súkromnej správe.
Odpovedať
@katka_kov ahoj. Poprosila by som ta kontakt. Uz som niekoho nasla, ale hodi sa viac ponuk ☺️ a dakujem
Odpovedať
@anavil poslala som 😊
Odpovedať
@anavil pekný deň prajem ak ešte nikoho nemáte radi pomôžeme. Našu prácu si môžete pozrieť na FB Svadobná agentúra Erika ... verím že by sme sa vedeli dohodnut😉 S pozdravom Erika
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@anavil Dobrý deň Veľmi radi Vám pomôžeme, poradíme a ak bude treba aj usmerníme, ku každej svadbe pristupujeme individuálne ;) Vieme zabezpečiť komplet svadobnú výzdobu sály, auta, kostola, svadobnú kyticu a iné doplnky. Našu prácu si môžete pozrieť priamo tu alebo na FB. Neváhajte a kontaktujte nás o nezáväznú cenovú ponuku s Vašou predstavou o výzdobe. prajeme pekný deň :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?