Prosím poraďte kde zohnať stužky s potlačou

Ahojte, Chcela by som sa spýtať či niekto náhodou nevie kde by sa dali zohnať stužky s potlačou? Nechcem to na výzdobu ale na darčeky, hačkujem amigurumi srdiečka a chcem tam prigombíkovať maličku zo stužky kde budú napísané naše mená a dátum svadby. Stužka taká malá 7-8mm asi. Ďakujem vopred :))
Odpovedať
na take malinke maslicky by som skor tie mena vysila. lebo potlac na normalnu masu, teda na nejaku vacsiu by ti vedeli podla mna urobit aj vo faxcopy. ale neviem ci tam budu mat take nieco co to dokaze vytlacit aj na take uzke masle. ked vies hackovat tak si myslim, ze budes vediet aj vysivat. mozno to zaberie trochu casu ale mozes poprosit niekoho kto ti s tym pomoze alebo si to daj vysit nejakej firme, ktora robi napriklad maturantske stuzky :)
Odpovedať
Profilova fotka
mimcik ma super napad, ze tlac by bol asi trochu problem na take male stuzky ale tam kde robia maturitne stuzky vam to mozu krasne vysit a to ani nebude stat tolko penazi, ved tam su zvyknuty tolko stuziek robit za par eur, myslim, ze aj do nejakych 50 eur by ste sa kludne mohli zmestit, teda podla toho kolko budete mat hosti
Odpovedať
Profilova fotka
No ja si myslim, ze by to v pohode mohli zladnut vo fax copy alebo tam kde u vas normalne robia nejake potlace. Ved robia aj na mensie alebo teda uzsie veci potlace. Oni na to maju vsetko co potrebuju. Ale mozno by to nevyzeralo zle ani tak ako ti navrhli baby, keby sa to tam vysilo.
Odpovedať
@mimcik @princess_a @mielena dakujem baby :) skusim sa spytat vo fax copy a ked to nepojde budem vysivat/dam to vysit stuzkovacom :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?