Pivonková výzdoba

Profilova fotka
Ahojte žienky, chcem sa spýtať, či niekto z vás mal na svadbe výzdobu z pivoniek (na stoloch) a prípadne aké ste mali skúsenosti :-) Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@klodyka Možno Vám poradím aj ja. Ak sa pýtate na to či vydržia, tak záleží samozrejme od čerstvosti a od miesta svadby. My sme realizovali pivonkovu s tulipankami 20.7. 2013 v stane a cez deň sa krásne pomaly otvárali a ked sme prišli upratať nadránom tak skoro všetky boli zatvorené. V stanoch zvykne byť cez deň teplo a dusno a v noci chladno. Možno som poradila.
Odpovedať
Profilova fotka
@mojaoslava krásne :-) ďakujem..my budeme mať svadbu 7.júna, mala by byť ich sezóna..aj tak ma od toho odhovárajú.. Chcela by som ich naaranžovať do martini váz a od toho ma ešte viac odhovárajú :-) po pravde som nenašla žiadnu pivonkovú výzdobu v martini pohárach, tak sa trošku bojím, aby mi počas svadby neovadli hlavičky..predsa je to jún a môže byť dosť teplo..
Odpovedať
Ja som si nakupila umele pivonky, vyzeraju perfektne. Budu nahusto v kosickoch a prizdobim este s levandulou a mozno nieco zelene. Podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze. A ani nevydrzia... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@klodyka :) Ako som spomínala základ je v čerstvosti. Na Vašom mieste by som skúsila pohľadať nejakého pestovateľa. Stačí, že má dobrá suseda vypestované pivonky a výzdobu máte za drobné :) Ale aj v skladoch s kvetinami nie sú až také ceny, za aké ich kvetinári predávajú. Stan bol dosť veľa skúška pre tieto kvetiny, nakoľko aj o tulipánoch sa vraví, že sú háklivý kvet- že veľa nevydržia. No v tom dusne vydržali. Ja by som do pivoniek šla, len ako spomínala skúste obvolať sklady, alebo prezistiť, či ich nemajú známy vysadené :) Alebo ešte skúste malé kvetinárstva na sídliskách a tak. Držím palce.
Odpovedať
@alfa82 prosim ta a odkial si si objednala alebo kupila umele pivonie ? nemas foto ako vyzeraju ? dakujem ;-) ;-)
Odpovedať
Cez ebay. Idem odfotit a hodim to sem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@klodyka ahoj, ja som mala vyzdobu s pivonkami..vydrzali skoro 4 dni. Zaklad je, aby si ich kupovala este v zatvorenych pukoch. A tie zo zahrad od susedky su uplne ine pivonky...tie ti zvadnu po par hodinach. Drzim palce a chod si za svojim snom. :-)
Odpovedať
takto vyzeraju umele... nemam ich este naaranzovane, su iba tak volne.
Odpovedať
Profilova fotka
super !
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?