Papierové obrúsky na svadbu z netu - skúsenosti

Profilova fotka
Ahojte :-) Rada by som sa s Vami poradila ohľadom obrúskov na stoly. Chcem kúpiť pekné papierové, no neviem ako je to s kvalitou (hlavne farbou) na internetových stránkach. Máte nejakú skúsenosť s webom, s ktorým ste boli spokojní? Ďakujem! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mame široký výber a kvalita je skvelá. :) akú farbu potrebujete? urobíme Vám ponuku :)
Odpovedať
Kamarátka si takto objednávala ale už neviem čo to bolo za stránku ale nebola z nich veľmi nadšená. Prišli jej oveľa bledšie ako mali byť a neboli toľko vrstvové ako pôvodne chcela a reklamácia sa jej vybavovala veľmi ťažko. Ale tak hádam natrafíš na nejakú poctivú firmu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@danyi Toto isté sa stalo mojej kamarátke a preto sa tomu chcem vyvarovať ;-) Vedela by si mi prosím zistiť, z akej stránky si ich objednávala? Ak si bude ešte pamätať.. :-)
Odpovedať
Svadobné obrusky dávajú v reštaurácii kde sa koná svadba či ? To ešte aj servitky mám doháňať chytá ma panika :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@567funny567 Áno, dávajú, neboj sa ;-) Len ja nechcem obyčajné a ani také, kde sú výrazné ornamenty. Chcem si ich zladiť s výzdobou, preto ich riešim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
damy viete o tom, ze tovar po objednani z internetu mozete bez udania dovodu do 7 dni vratit? a teda ziadna reklamacia nehrozi... a oni musia do 7 dni vratit peniazky. na to je zakon - tak sa nemate coho bat :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si objednala z netu a boli presne take ako som ocakavala :) kvalita aj farba zodpovedala. objednavala som si ich cez svadobkajuvi.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?