Obchody, e-shopy na nákup dekorácií

Ahojte, chcela by som sa Vas spytat ake obchody, e-shopy by ste mi odporucili na nakup dekoracii, vyzdoby, ale tiez svadobnych doplnkov. Mate skusenosti s nejakymi e-shopmi (zahranicnymi) ? Pripadne s nejakym konkretnym predajcom z Ebay? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivus29 ak mas cas, mozes nakupovat na ebay, zalezi tiez ze co, ja som si tam vela veci objednala a som spokojna. asi sa oplati popozerat, ze co sa oplati z ebayu a co nie. napr. ja som si tam objednala stuhy na pierka a za zlomkovu cenu ako na SK. Dokonca som videla jeden SK eshop, ktory na stuhy z ebayu lepi svoje nalepky a predava ich za 3-nasobok :D
Odpovedať
Ano nastastie cas mam, sice som z Ebay este nic neobjednavala, ale chcem to uz skusit. Ies aj meno konkretneho predajcu?
Odpovedať
Profilova fotka
nie, konkretneho predajcu nemam, ale vzdy ked si objednavas mozes si pozriet jeho rating (cize ako boli s nim zakaznici spokojni) ja som objednavala od roznych, ale vacsinou mali rating min. 99% a tiez som objednavala drobnosti za par eur (max 10) takze by ma to nezruinovalo, keby nieco neprislo :) ale prislo zatial vsetko :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?