Látkové lupienky a priesvitné kamienky. Kde zohnať?

Ahojte Bambulky, chcela by som vediet, ci by ste mi nevedeli poradit. Kde by som dostala latkove lupienky ruzi a take tie priesvitne kamienky v okoli BB alebo ZV?
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
Ahoj kapitolka, skus v nejakom lepsom kvetinarstve, tie kamienky maju vo vacsine kvetinarstiev, ale nie som si ista, kde by sa dali zohnat tie lupene. Mozno by si mohla kupit par umelych kyticiek z ruzi a rozobrat ich na lupene :)
Odpovedať
aho kapitolka, lupienky ruzi bezpecne zozenies v salone Femina v Pezinku v kulturaku a kamienky neviem...
Odpovedať
Profilova fotka
kapitolka, skus zajst do kvetinarstva oproti plazovemu kupalisku, pri byvalom sadovnickom podniku...je tam veeelmi ochotna a mila pani...mozno ti pomoze
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojky...len posielam ďalej malý tip pre tie, ktoré by ste chceli mať lupienky ruží vo výzdobe - kúpila som umelé kytičky v klasickom "všetko za 30"- je tam 8 ruží a celá kytička stojí 40 Sk, vyzerá to veľmi pekne, ani nevidno, že sú umelé :-D
Odpovedať
aj ikea ich uz ma v sortimente
Odpovedať
Len v Ikey sú trošku drahšie - tam lupienky z cca 6 ruží stoja 45 Sk :-) (Inak Dorotka, všetko Naj k zajtrajším meninkám ;-) )
Odpovedať
Profilova fotka
mozno to nie je prevratna novinka, no mna dnes potesilo, ze v Ikei zlacneli tie nizke svietniky na cajove sviecky. Stali pred tym 19 teraz ich maju za 9
Odpovedať
dakujem ja sice nie som dorotka ale aspon viem ze mam internetove meniny videla som ze mas opat album tesi ma to ;-) aj tie vyzsie priesvitne su lacnejsie ;-)
Odpovedať
Dorotk, zas kúsok od témy... :-D ale ty naozaj nie si Dorotka, alebo len teraz píše niekto za teba? :-o :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sue: ona nie je dorotka menom, ale inak je tu ako dorotka sama za seba... :-D
Odpovedať
Made, ďakujem :-D už so začala byť z toho jeleň :-D
Odpovedať
uz sme mimo temy len made dakujem za vyjasnenie a sue viac v ip :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
sklene kamienky vraj predavaju aj v baumaxxe...
Odpovedať
Profilova fotka
kamienky maju aj v Madal bal...a vselico ine...
Odpovedať
Snehulienka, nebud taka zahadna. Prezrad, kde to je. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Cauko, na sklenene kamienky som narazila vcera v obchodiku vsetko za 30,- . Skus sa ta pozriet.
Odpovedať
Baby, pocula som od niektorej nevesticky, ze v ikei maju drahe lupene ruzi a mna tak napadlo, nech skoci do Kiki a tam su kupi kyticku umelych ruzi za 39,- Sk a lupene odtial vytrha. Maju tam vselijake pekne, no sice modre uz si nepamatam, ale daju sa zafarbit. ;-)
Odpovedať
KOcky, pocula som ,ze niekde pri baumaxe je nejaky obrovsky sklad kvetin kde by sa lupienky na hadzanie dali lacne zohnat. Neviete ako sa to vola?? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky, po navsteve prazskeho veletrhu sme boli aj s drahym uzasnuty s original zmrazenymi a ususenymi lupienkami ruzi...vypadalo to uzasne...zobrala som si od nich aj kontakt a myslim, ze sa to da kupit aj na dobierku...teraz niesom doma kde ma ich vizitku tak Vam to potom z domu poslem....co Vas ale nepotesim, ze ta cena bola teda vcelku..no akoby som to povedala...nestandardna:-(
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím poraďte mi, kto má na fotografiách bielo bordovú kombináciu vo výzdobe?
Odpovedať
Cestovatelka aj Freya skuste mi poslat kontaktiky. Freya, ak sa ti niekto ozve, prosim daj aj mne echo. Inak skusim pohladat ja, len musis povedat, ktory Baumax. Mimochodom, bola som pozriet po tych obchodikoch VSETKO ZA 30, lebo niektora kocka pisala, ze sa tam daju rozobrat tie ruzicky na lupene, ale asi som bola v zlych, lebo taky smejd a umelinu, co som tam videla by som si asi na svadbu nedala... Skusim este tu Kiku.
Odpovedať
ja viem o jednom obchodiku v malackach, kde maju fakt super veci vo vselijakych moznych farebnych kombinaciach - lupene, kamienky, svietniky atd. - je to v hoteli zahorak (teraz sa vola inak) na boku smerom k cervenej kocke su take obchodiky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
babulky, inak mozete mi niekto povedat, kolko tych lupienkov a kamienkov vyjde za kolko Sk, som v USA a rozmyslam, ci sa mi veci oplati kupit tu a poslat domov, alebo to potom nakupit doma, ale ked vidim, ze 1000 lupienkov maju za 6 dolarov aj cosi + postovne, tak to asi kupim tu, dokonca ich maju aj v tvare srdiecok a tak.. no viete, nakupovanie cez net :-)
Odpovedať
Tie umele sa daju super zohnat cez net. Ale to hadam nechces aby na vas hadzali umelinu ked vyjdete z kostola/alebo uradu? Ryzu nechcem, moze to boliet a drahy ma tmavy oblek a bol by cely spinavy , zapraseny.
Odpovedať
Ja by som napr. chcela lupienky ruzi skor na cesticku k obradnemu stoliku. Len to by som ich potrebovala asi dost vela, aby to nejako vyzeralo. Tie krabicky do maju v Ikei su len po 30 ks a stoja 69 Sk, to by som sa asi nedoplatila... :-( Len dilema je, ze ked budem mat vlecku, ci ich nebudem zhrnat za sebou. Nechcela by som mat pod suknou kilo ruzovych lupienkov:-)) Nemate niekto skusenost?
Odpovedať
newyorkgirl, myslím, že cena lupienkov v USA (1000 lupienkov za 6 dolárov) je super. U nás ani neviem, kde by som tolko lupeňov v jednom balení kúpila :-(
Odpovedať
Tiez som myslela aj na cesticku. Chcela som dat lupienky detom, co pojdu predomnou do kosickov a potom znova vonku a rozdelit to medzi ludi: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Minuly rok som bola na francuzskej svadbe a mali to tiez podobne. Nevesta mala vlecku (aj ja budem mat) ale nezametala nou tie lupienky. Bolo fakt nadherne. :-)
Odpovedať
Super, dik Freya, si ma upokojila. Takze uz len pockame od newyorkgirl, aby nam dala kontakt na tu americku firmu a kupime 1000 lupienkov. Uvidime len ake bude postovne :-)
Odpovedať
skus zatial pozriet ebay! tam je vselico... vacsina americkych wedding stranok neposielaju do Europy. Akurat tak anglicke.. ale tam su uz vyssie ceny. Ale uvidime co NY girl nasla :-)
Odpovedať
Ahojte baby az teraz sa zapajam. Tie lupienky ma zaujimaju...nedaju sa kupit na Slovensku? V kvetinarstve, alebo tak nejak? Alebo to su nejake specialne lupienky? Som z toho nejak mimo :-( Radka
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?