Látková výzdoba stropu

Profilova fotka
Ahojte, máte niekto skúsenosti so zdobením stropu? Ktoré agentúry to ponúkajú? Miestnosť, kde budeme mať svadbu je pomerne veľká a má vysoký strop a toto by sa mi tam veľmi páčilo. Čo to vhychádza cenovo?
Odpovedať
Musis hlavne zistit, ze akym sposobom to dana spolocnost pripevnuje. Ja som pisala do Vyzdoby od Anny, lebo oni to robia. Pani mi povedala, ze nemaju ziadnu konstrukciu a pribijaju (vrtaju) do stien. A to mi v priestore kde budem mat svadbu vyslovene zakazali.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja Vam mozem odporucit Decorfactory. Tento rok v maji sme robili svadbu v hoteli Carlton, kde sme mali od nich pozicanu svetelnu stenu a svetelne retaze na stlpy. Vyzeralo to super a cena bola spolu okolo 200€. Cena svetelnych prevysov zavisi od velkosti stopu, teda kolko budete tych retazi potrebovat. Pan z Decorfactory sa pride pozriet na Vasu salu a povie Vam, ci sa to da a kolko by to stalo.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to tiez chcela, ale u nas bol tiez problem ze sme to nemali ako pripevnit hore na strop :/
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Ponúkame látkovú dekoráciu sály, ako aj led osvetlenie. Pre bližšie info ako aj ohladne cenovej ponuky nás kontaktujte mailom, telefonicky alebo v ID správe. S pozdravom Helga
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od hidekor:

Dobrý deň, Ponúkame látkovú dekoráciu sály, ako…
@hidekor dobrý deň stale zdobiť stropy
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?