Kvetinová výzdoba

Chcela by som vedieť váš názor,na kvetinovú výzdobu na stoloch. Je vhodné urobiť aj umelé kytičky? Živé sú top,ale boli by v poriadku aj umelé?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka6309 ja som bola na svadbe kde boli aj len umele kyticky a vyzdoba nemala ten wau efekt. Zive kvety su predsa len omnoho krajsie :) preco zvazujes umele?
Odpovedať
@dadada8388 videla som to tu v niektorých albumoch. Budeme mať len cca 21-23 hostí,len rodina. A rozmýšlam nad výzdobou,mne sa tiež pozdávajú živé kvietky viac ako umelé,a vzhľadom na počet hostí bude len pár kytičiek
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka6309 To bude naozaj len zopar kyticiek :) radim Ti radsej cerstve kvietky, cena nebude velmi rozdielna, pokial nezdobis salu pre 100 ludi :)
Odpovedať
@dadada8388 ďakujem,ostanem teda pri živých kvietkoch,a neaké ikebany ;)
Odpovedať
Profilova fotka
zive su najkrajsie :-)
Odpovedať
@alexandrijaa vidím že svadbu budete mať v septembri,už máte vybraté kvetinky?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka6309 nad umelymi ani nerozmyslaj, zive su topka :-)
Odpovedať
@lenka6309 Dobre ze si sa rozhodla ostat pri zivych :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak aj umele nie su zle ale proste zive su zive, tia aj vonaju a vyzeraju krajsie a honosnejsie
Odpovedať
Ďakujem baby ;) ostaneme pri živých farbu uvidíme ešte :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka6309 Dobrý večer, vôbec sa nebojte umelých kvetov, v dnešnej dobe sú niektoré umelé kvety krajšie ako živé. My sme robili už dve svadby kde boli umelé kvety a nik to ani nespozoroval, pokiaľ sa kvetov nedotkol :) Avšak, vzhľadom na to, že máte malú svadbu kľudne môžete ísť aj do živých kvetov, cenovo síce rozdiel medzi živými a umelými je aj pri malých svadbách, ale nie je to až tak veľká investícia ako pri veľkých svadbách. :) Neviem kto Vám bude robiť výzdobu, u nás živé kvietky vždy zostanú nevestám, kdežto umelé kvety sú len zapožičané. V Vašom prípade nebudete mať ani veľkú starosť so živými kvetmi :) Prajem pekný večer :)
Odpovedať
@luxdecor V odbore floristiky sa pohybujem už nejaký ten "piatok", ale ešte som sa nestretol s umelými kvetmi, ktoré by vyzerali krajšie ako živé. Kvety značiek ako Sia, alebo Pure royal síce vyzerajú vcelku realisticky, ale živé sú živé. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ammi nuž každý sa pohybujeme v iných kruhoch dodávateľov ;) Tiež sme za to, že živé sú proste živé. ;) Len nie vždy je sezóna požadovaných kvetov a nie vždy vyzerajú k svetu, v tomto druhom prípade umelé kvety pôsobia krajšie ako živé.
Odpovedať
@luxdecor Preto je lepšie používať sezónne kvety. ;-)
Odpovedať
jop, ale teraz napr. moja situacia - cca 125 hosti a kedze ja som taka kvetinova nevesta (tak ma navzala aranzerka), tak by som chcela kvety lenze obavam sa toho vycislenia... :(
Odpovedať
Profilova fotka
@anezocka1001 tak to ti verím že sa bojíš tej sumy, ale tak zase nemusíš tam dávať najdrahšie kvety, dá sa aj z lacnejších spraviť veľmi pekná výzdoba
Odpovedať
Profilova fotka
@ammi ako sa hovorí, Náš zákazník, náš pán. ;)
Odpovedať
@michalka0_0 mam mini gerberky, margaretky, mozno skombinovane s freziami vsetko chcem sezonne kvety, ruze a pivonie nemusim, takze tie tam nechcem vidiet no... Uvidim nacislenie tej vyzdoby, ale nevidim to ruzovo :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?