Kde zoženiem žltý satén?

Baby, neviete mi poradit, kde sa da zohnat zlty saten, najlepsie na nete alebo v okoli NR, BA? Dakujem moc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skús nejakú dobrú galantériu, alebo cez stránku poncik.eu Od neho si často objednávam. momentálne síce nemá v ponuke, ale keď im napíšeš, alebo sa skúsiš s nimi dohodnúť... možno budú vedieť dodať. držím palec, nech sa podarí
Odpovedať
Neviem to zarucit, ale mohli by mat v Komolke/u Komolku vo Viedni. Je tam velky vyber, ale na zlty som sa nesustredovala.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.agatex.sk/produkt/bytovy-a... Maju tam aj tmavozlty saten, da sa objednat cez internet, obchod je v BA. Ja som zlty saten od nich tiez brala, robim teraz jednu vyzdobu v zltej farbe a velmi sa na to tesim (o:
Odpovedať
dobry den ja mam v ponuke saten v roznych farbach aku širku a dlžku potrebujete? ak mate zaujem alebo neake otazky kludne napiste mi v IP
Odpovedať
Ahoj :) žltý satén zoženieš v Ba na Dunajskej ulici v Kolorii, na Mickiewitzovej ulici v Anjelovi, a su aj ine predajne latok, ale tieto dva obchody navstevujem najcastejsie, lebo su aj cenovo najdostupnejsie v Ba. Su aj take drahsie napr. Motyl na Zahradnickej ulici, nejake 2 obchody s latkami su aj v OC Bottova (pri Mlynskych nivach), jeden obchod je aj v Ružinove v obchodnom centre Buducnost - tam som este nebola, ale zevraj maju dobry vyber. Su rozne hrubky satenu a aj rozne odtiene zltej, preto odporucam ist osobne :) p.s.koli zltemu satenu by som do viedne ku Komolkovi nesla, neoplati sa to koli cestovnemu (15€ spiatocny vlak a celodennym MHD) (ovsem pokial by si tam mala teda ist len koli tomu) :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?