Kde požičajú výzdoby na stoly - Nové Mesto nad Váhom?

Ahojte holky, prosim vedeli by ste mi poradit kde u nas v meste sa daju pozicat vyzdoby na svadobne stoly? A ktore kvetinarstvo odporucate ohladom kytic a nejakych ikeban na stoly.. za dobre ceny, dakujem :-)
Odpovedať
@dori92 moja svagrina pracovala v jednom kvetinarstve v Novom meste nad Vahom tak sa jej mozem spytat ktore to bolo. Oni velmi pekne kytice aranzovali, ale ake tam maju teraz aranzerky to neviem. Ona bola sikovna:-)
Odpovedať
@zdenkablack dakujem :) popytaj sa budem vdacna :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@dori92 Dobrý večer, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Zabezpečujeme kvetinovú výzdobu z umelých alebo živých kvetov. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály, DJa, fotografa a kameramana. Pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a Vašu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Prajeme Vám pekný večer :)
Odpovedať
@dori92 ...Skús sa ísť opýtať do svadobného salónu Ellie alebo ešte je v Novom meste nad váhom svadobná agentúra Kukanova s.r.o. Popýtaj sa na ceny a uvidíš alebo skús ešte niake iné mesto.
Odpovedať
@dori92 este som s nou nebola ale cez vikend tam mame ist, tak sa jej na to spytam a potom ti napisem dobre?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?